2777
2789

یل تیکه بندازه چه عکس العملی نشون دادید؟

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

سکوت

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

نگاهشون نکردم و رد شدم

سپردم به خدا

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
بله نگاهشون نکردم و رد شدم سپردم به خدا

چی گفتن

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

تیکه اره ولی فحش ن اصلا جواب مردارو نمیدم خودمم ب نشنیده میزنم اخه یبار یکی ب دوستم تیکه زشتی ا ...

منظورم خانمه

هیچی 

من در محرم از جلوی دختر عموی شوهرم رد میشدم .

یه دفعه برگشت گفت بگو چرا پسر عموم اینو گرفته خیلی خوشگله پسر عموم رو از راه به در کرده :(

در حالی که من اصلا و ابدا از راه به در نکردم پسر عموشو به مت چه . خودش اومد خواستگاری .دوست هم نشدم باهاش اومدن خواستگاری کردن .بعد خواستگاری قبل عقد حرف زدم تا اشناشدیم .  

هیچی نگفتم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تیکه اره ولی فحش ن اصلا جواب مردارو نمیدم خودمم ب نشنیده میزنم اخه یبار یکی ب دوستم تیکه زشتی ا ...

اوه اوه اوه چه فاجعه ای 

خدا اون آدمارو نبخشه که باعث ناراحتی و دل شکستن میشن

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
چی گفتن

بیشتر بابت چادر تیکه انداختن

کیسه زباله چرا سرت کردی

چشاتم بپوشون.با چشات‌تحریک میشیم

و...

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
منظورم خانمه

خانمو جواب میدم

چون میتونم از پسش بربیام و بزنمش💪💪💪💪💪

اما چون خودمو زشت میبینم ، میترسم چیزی در موردم بگه که خون گریه کنم😔

بیشتر بابت چادر تیکه انداختن کیسه زباله چرا سرت کردی چشاتم بپوشون.با چشات‌تحریک میشیم و...

مگه حجابت خیلی پوشیدس؟ آرایش اصلا نمیکنی؟