2777
2789
عنوان

اندازه دور سر

7340 بازدید | 39 پست

خانوما من سر و صورت خیلی ظریفی دارم مجبورم همش موهامو بالا ببندم و پف کرده همه هم بهم میگن پایین ببند نمیتونم بگم چون صورتم و سرم کوچیک نمیتونم ک خیلی افسرده شدم سر این موضوع

اندازه دور سرم 54هست وزنم 51 حس میکنم اصلا تناسب نداره

میشه بگین کسی هست اینجا ک دور سرش مث من 54باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میگی یا بخاطر من؟؟؟ شما چند کیلویی

نه بخدا راس میگممم😄

نمیدونم ولی نسبت به قدم "۱۵۹" تناسب داره

⚜من به یه جایی میرسم که واسه لحظه دیدنم⚜                                ⚜ باید سر و دست بشکونی⚜
ممنون عزیزم 

قدم ۱۶۰ وزنم پنجاه و سه دور سرم پنجاه و سه....منم قبلا حساس بودم ب این موصوع و حتی انقد افسرده شدم ک گفتم خدا چرا منو اینجور کردی پیشونیم خیلی کوچیکه و سرم پشتش صافه ولی موهام وز و خشک و حجمش زیاده منم از بالا میبندم هی میگن چرا اینجوری تو پایین ببند نمیتونم بگم چرا اینجور مجبورم ببندم .الان دیگه فکر نمیکنم بهش همه چی راه چاره داره والله خدا بزرگه و کلی نعمت داده ک باید شاکر باشیم مثلا خود شما قدت بلنده رانت بزرگ بود من دوسداشتم ران من خیلی بزرگ باشه شما رفتی کوچیکش کردی سلامتی شاکر باش 

شما اندازه دور رونتون چنده؟؟؟؟ 

53 البته پاهام رو وقتی از مچ پا بهم میچسبونم وسط دو پام تو بالای پاهام کاملا بهم چسبیده ک چون تو خانوما باید پاها از هم فاصله داشته باشن تا لگن خانوما پهن تر بشه اخه پاهای مردا بهم میچسبن ولی خانوما نمیچسبن من عرص شونه هام پهن تر از عرص باسنمه دوسداشتم هم اندازه بودن ولی خب بازم راضی ام یوقتی میخاستم چاق شم تا شکمم بیاد جلو بعد چربی دربیارن کمرمو باریکتر کنن و چربیو بزنن بغل رانهام 🤔 بعد عوارض رو خوندم ترسیدم اصلا کلا نگاهم ب زندگی عوض شده تا حد زیادی 

53 البته پاهام رو وقتی از مچ پا بهم میچسبونم وسط دو پام تو بالای پاهام کاملا بهم چسبیده ک چون تو خان ...

من فکر میکردم فقط من اینجوریم... شما چند سالتونه؟ازدواج کردین؟