2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در بحار الانوار آمده: « نمک گرم و خشک است و گوشت‌های اضافه را می‌خورد و لثه‌ای که سست شده را تقویت می‌کند، مخصوصاً نمک اندرانی که مانند بلور است.»[6] مزمزه کردن آب نمک و مالیدن نمک به لثه و دندان باعث تقویت و محکم شدن لثه می‌شود، و اگر با کف دریا همراه باشد دندان را سفید هم می‌کند.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

با چهار روش، می توان دندان ها را تقویت کرد:

۱. جویدن سقّز: محمّد بن مسلم می گوید: امام باقر(ع) را دیدم که سقّز می جوید. او فرمود: «ای محمّد! [گیاه] وسمه، پایه دندان هایم را سست کرده است. این سقّز را می جوم تا آنها را استحکام ببخشم».[۱]

۲. جویدن کُندُر: جویدن کُندُر، دندان ها را استحکام می دهد.[۲]

۳. شانه زدن: شانه زدن ریش، دندان ها را استحکام می بخشد.[۳]

۴. مسواک زدن با برخی از ترکیب ها: یک مثقال هلیه زرد، دو مثقال خَردل و یک مثقال آککرا[۴]بر می داری و همه را نرم می سایی و ناشتا با آن مسواک می زنی. به خواست خداوند، بلغم را می زداید، بوی دهان را خوش می سازد و دندان ها را استحکام می بخشد.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
تشکرررر😍 مورد سوم و چهارم  رو نفهمیدم عزیزم

اونجا نوشته ریش ها رو شانه کنی که چون خانم ها ریش ندارند گونه ها رو شانه بزنند 

آککرا: گیاهی است از جنس بابونه و از تیره مرکّبان.

گونه رو با روغن های گرم مثل روغن زیتون یا روغن سیاهدانه یا کنجد روغن مالی کن با خمیر عسل و نمک مسواک هم بزن خوبه