2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در بحار الانوار آمده: « نمک گرم و خشک است و گوشت‌های اضافه را می‌خورد و لثه‌ای که سست شده را تقویت می‌کند، مخصوصاً نمک اندرانی که مانند بلور است.»[6] مزمزه کردن آب نمک و مالیدن نمک به لثه و دندان باعث تقویت و محکم شدن لثه می‌شود، و اگر با کف دریا همراه باشد دندان را سفید هم می‌کند.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

با چهار روش، می توان دندان ها را تقویت کرد:

۱. جویدن سقّز: محمّد بن مسلم می گوید: امام باقر(ع) را دیدم که سقّز می جوید. او فرمود: «ای محمّد! [گیاه] وسمه، پایه دندان هایم را سست کرده است. این سقّز را می جوم تا آنها را استحکام ببخشم».[۱]

۲. جویدن کُندُر: جویدن کُندُر، دندان ها را استحکام می دهد.[۲]

۳. شانه زدن: شانه زدن ریش، دندان ها را استحکام می بخشد.[۳]

۴. مسواک زدن با برخی از ترکیب ها: یک مثقال هلیه زرد، دو مثقال خَردل و یک مثقال آککرا[۴]بر می داری و همه را نرم می سایی و ناشتا با آن مسواک می زنی. به خواست خداوند، بلغم را می زداید، بوی دهان را خوش می سازد و دندان ها را استحکام می بخشد.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
تشکرررر😍 مورد سوم و چهارم  رو نفهمیدم عزیزم

اونجا نوشته ریش ها رو شانه کنی که چون خانم ها ریش ندارند گونه ها رو شانه بزنند 

آککرا: گیاهی است از جنس بابونه و از تیره مرکّبان.

گونه رو با روغن های گرم مثل روغن زیتون یا روغن سیاهدانه یا کنجد روغن مالی کن با خمیر عسل و نمک مسواک هم بزن خوبه