2777
2789
عنوان

کمککک

107 بازدید | 13 پست

هی گایز

من خیلی دوست دارم ازاد باشم و خودم برای حجابم تصمیم بگیرم

ولی مامان بابام به شدت بهم گیر میدن حتی اگه یه تار موهام بیرون باشه

خیلی اذیت میشم و همش خودمو با دوستام مقایسه میکنم

15 سالمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادربزرگ های من هیچ کدوم قبل انقلاب حجاب نداشتن ولی حسابی سر حجاب اذیتم کردن😩

اونارو که خیلی بهشون وصل نیستیم

من فقط از مامان بابام میخوام تو جمع دوستام خودم باشم

بمن زیاد تو حجاب گیرنمیدادن چون خانواده پدریم اکثرا آزادن و پدرم میخواس ما مث فکوفامیل اون باشیم البته ب ارایش گیرمیداد.منم زیاد از اونجور پوشش آزاد خوشم نمی اومد ولی از حجاب هم بدم می اومد.یه خواستگار برام اومد پسره همسایمون بود طلبه بود فوق العاده زیبارو، سربزیر و پولدار.مامانش 3مرتبه اومد با مامانم حرفید تامنوراضی ب ازدواج کنه.اما از اونجاییکه من طرز فکراحمقانه ای داشتم و ملاک نادرست برای ازدواج تو ذهنم بود وکسی هم نبود راهنماییم کنه،تو ذهنم باخودم میگفتم اگه زن این بشم باید چادرومقنعه بپوشم وووی چ حال بهم زن. الان سالها از اون قضیه میگذره. خوب ک فک میکنم حجاب داشتن یانداشتن انچنان مسئله ی مهمی نبوده ک بخوام تنها ملاک ازدواج قرارش بدم چ اشکالی داشت اگه مثلا چادر میپوشیدم ولی در عوض با مردی زندگی میکردم ک زبان زد کل محل بود توی متانت و وقار.بجای ازدواج با مردیکه براش مهم نیس من و بچه هام گشنه ایم یاسیریم یاحتی نمیدونم کجاس

اره درست میگی ولی من با هرچی کنار بیام حجابو نمیتونم😭😭

عزیزم حجاب ک طاعون نیس.پوششتو و حجابتو اونطوری کن ک برات لذت بخش تره.مثلا میتونی روسریتو مدل دار ببندی یا عباومانتوهای حجابی شیک بپوشی.درسته عزیزم پدرومادرا یاهیچکس حق نداره برای کسی تعیین تکلیف کنه یا لای منگنه ش بذاره.اما بعضی پدرومادرا طرزفکرای سختگیرانه ای دارن و قابل تغییرنیستن ن باحرف زدن ن باهیچی هرچ هم مقاومت کنی بیشترگیرمیدن.دنبال راهی بگرد ک این مسئله حداقل برای تو آنچنان مهم نباشه ک بخواد اذیتت کنه

بمن زیاد تو حجاب گیرنمیدادن چون خانواده پدریم اکثرا آزادن و پدرم میخواس ما مث فکوفامیل اون باشیم الب ...

وای عزیزم چقد سخت 🙂🙂🙂🙂

امیدوارم خدا بهت صبر بده

ممنونم که وقت گذاشتی و گفتی

[QUOTE=225226367]عزیزم حجاب ک طاعون نیس.پوششتو و حجابتو اونطوری کن ک برات لذت بخش تره.مثلا میتونی روسریتو مدل دار ببن ...[/QUOT

اره درست میگی 🙂

ولی من حتی میخوام تمام تلاشمو بزارم تا بورسیه شم برم خارج یوتیوبر شم.... 

:) 

[QUOTE=225226367]عزیزم حجاب ک طاعون نیس.پوششتو و حجابتو اونطوری کن ک برات لذت بخش تره.مثلا میتونی رو ...

منکه نمیگم حتما حجاب داشته باش انتخابش با خودته. من میگم سعی کن زیاد بهش توجه نکنی چ فرقی داره یکی حجاب داشته باشه یانه مهم شخصیته. خارج هم میخوای بری هدفت فقط بخاطر نداشتن حجاب واینا نباشه اگه هدفت پیشرفت و چیزای بهترباشه قشنگتره