بمن زیاد تو حجاب گیرنمیدادن چون خانواده پدریم اکثرا آزادن و پدرم میخواس ما مث فکوفامیل اون باشیم البته ب ارایش گیرمیداد.منم زیاد از اونجور پوشش آزاد خوشم نمی اومد ولی از حجاب هم بدم می اومد.یه خواستگار برام اومد پسره همسایمون بود طلبه بود فوق العاده زیبارو، سربزیر و پولدار.مامانش 3مرتبه اومد با مامانم حرفید تامنوراضی ب ازدواج کنه.اما از اونجاییکه من طرز فکراحمقانه ای داشتم و ملاک نادرست برای ازدواج تو ذهنم بود وکسی هم نبود راهنماییم کنه،تو ذهنم باخودم میگفتم اگه زن این بشم باید چادرومقنعه بپوشم وووی چ حال بهم زن. الان سالها از اون قضیه میگذره. خوب ک فک میکنم حجاب داشتن یانداشتن انچنان مسئله ی مهمی نبوده ک بخوام تنها ملاک ازدواج قرارش بدم چ اشکالی داشت اگه مثلا چادر میپوشیدم ولی در عوض با مردی زندگی میکردم ک زبان زد کل محل بود توی متانت و وقار.بجای ازدواج با مردیکه براش مهم نیس من و بچه هام گشنه ایم یاسیریم یاحتی نمیدونم کجاس
اره درست میگی ولی من با هرچی کنار بیام حجابو نمیتونم😭😭
عزیزم حجاب ک طاعون نیس.پوششتو و حجابتو اونطوری کن ک برات لذت بخش تره.مثلا میتونی روسریتو مدل دار ببندی یا عباومانتوهای حجابی شیک بپوشی.درسته عزیزم پدرومادرا یاهیچکس حق نداره برای کسی تعیین تکلیف کنه یا لای منگنه ش بذاره.اما بعضی پدرومادرا طرزفکرای سختگیرانه ای دارن و قابل تغییرنیستن ن باحرف زدن ن باهیچی هرچ هم مقاومت کنی بیشترگیرمیدن.دنبال راهی بگرد ک این مسئله حداقل برای تو آنچنان مهم نباشه ک بخواد اذیتت کنه
[QUOTE=225226367]عزیزم حجاب ک طاعون نیس.پوششتو و حجابتو اونطوری کن ک برات لذت بخش تره.مثلا میتونی رو ...
منکه نمیگم حتما حجاب داشته باش انتخابش با خودته. من میگم سعی کن زیاد بهش توجه نکنی چ فرقی داره یکی حجاب داشته باشه یانه مهم شخصیته. خارج هم میخوای بری هدفت فقط بخاطر نداشتن حجاب واینا نباشه اگه هدفت پیشرفت و چیزای بهترباشه قشنگتره