سلام آبجی ها من یک کوچولویه سه ساله دارم که مشکل داره هزینه هایه درمانش زیاده واینکه شادی از خونه ما رفته بخاطر گل کوچولومون خیلی ناراحتیم بعضی وقتها میگم یک بچه دیگه بیاریم شاید زندگیمون شاد بشه بعضی وقتها هم میگم دیگه هیچ وقت بچه دارنشیم
عزیزدلممم الهی که مشکل کوچولوتون حل بشه و یه داداش یا آجی هم بیاد براش و بتونن باهم بازی کنن.اگه خودت قلبا احساس نیاز به یه بچه دیگه داری پس اوردنش منطقیه ما تو شرایط وزندگی شما نیستیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تومور داشت که براثر عمل اینجوری شد عوارض عمله که جراحش میگه باید خوب میشد نباید اینجوری میشد
عزیزم اگه شرایطش رو داریدبه لحاظ روحی و صبر تون خوبه بیارید.خیلی از خانواده های مرفه رو دیدم که اکثرا بچه های افسرده دارند.الزاما پول باعث شادی بچه ها نیست .حال خوب پدر و مادر و فضای شاد خونه مهمتره و اینکه برای بچه ی اولتون هم ممکنه انگیزه ی درمان باشه به خدا توکل کن .
[QUOTE=225215810]عزیزم حتما یه بچه بیار دخترتون بعد از شما( البته بعد از ۱۲۰ سال) به یه نفر احتیاج داره[/Qکاردرمان ها هم میگفتن این بچه باید یک بچه دیگه کنارش باشه نباید تنها برگ بشه باید دورش شلوغ باشه ولی من یکم دودلم
اسباب بازی که میخریم ولی وقتی نمیتونه بازی کنه چه فایده داره
الان من فقط شدم دلم تنهایی میخاد دلم میخاد ب خودم برسم ی پیاده روی برم ی ورزش ی سکوت.بعدم دخترم نزدیک چهارسالشع ولی هنوز با برادرش اخت نیس از خودش دورش میکنه ما خواستیم همبازی باشه فقط دردسرش مال خودمون شد
........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)