2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومور داشت که براثر عمل اینجوری شد عوارض عمله که جراحش میگه باید خوب میشد نباید اینجوری میشد

عزیزم اگه شرایطش رو داریدبه لحاظ روحی و صبر تون خوبه بیارید.خیلی از خانواده های مرفه رو دیدم که اکثرا بچه های افسرده دارند.الزاما پول باعث شادی بچه ها نیست .حال خوب پدر و مادر و فضای شاد خونه مهمتره و اینکه برای بچه ی اولتون هم ممکنه انگیزه ی درمان باشه به خدا توکل کن .

[QUOTE=225215810]عزیزم حتما یه بچه بیار دخترتون بعد از شما( البته بعد از ۱۲۰ سال) به یه نفر احتیاج داره[/Qکاردرمان ها هم میگفتن این بچه باید یک بچه دیگه کنارش باشه نباید تنها برگ بشه باید دورش شلوغ باشه ولی من یکم دودلم

شما دارین دومی رو ؟

نه اما

بچه دار شدن باعث شادی میشه

به چشم افراد زیادی رو دیدم که زندگیشون خیلی خوب شده

من مادرم تک فرزنده از کودکی این موضوع باعث شده مشکلات روحی زیادی داشته باشه حتی الان با وجود داشتن دو فرزند هنوز از نداشتن خواهر و برادر ناراحته

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
اسباب بازی که میخریم ولی وقتی نمیتونه بازی کنه چه فایده داره

الان من فقط شدم دلم تنهایی میخاد دلم میخاد ب خودم برسم ی پیاده روی برم ی ورزش ی سکوت.بعدم دخترم نزدیک چهارسالشع ولی هنوز با برادرش اخت نیس از خودش دورش میکنه ما خواستیم همبازی باشه فقط دردسرش مال خودمون شد

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)