2777
2789
عنوان

بچه دوم خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 62 پست
ببین واقعا زندگیت بدتر می‌شه. کلی هزینه داره با این همه مشکل مالی هم خودت و شوهرت بدبخت می‌شین هم او ...

واله خوشحالی و بازی میخاین اسباب بازی براش بخرید.ما مشکل مالیش نداشتیم ولی توان روحیش نداشتم نباید ب این زوذی دومی میوردم برای تنهای دخترم بود و اینکه شوهرم یکی دیگه میخاس بخاطر سنم بالاتر نره مجبور شدم با فاصله کم بیارم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم افسردگی گرفتی، رو خودت تمرین کن، شادی با بچه ی دوم میاد ، اما زمانی که بدبختی و بی پولی تو خ ...

پولدارنیستیم اما بزرگترین مشکل زندگیمون بیاری بچه هست وگرنه خودمون رو خوشبخت میدونیم

[QUOTE=225214206] پولدارنیستیم اما بزرگترین مشکل زندگیمون بیاری بچه هست وگرنه خودمون رو خوشبخت 

اصلا ۵ تا بیار،من خودم عاشق بچم، اما وقتی میبینم ، دخترم چیزی ازم میخواد که بعد از چند ماه میتونم براش بخرم، مثلا یه لباس شلوار ساده، شرمندش میشم، همش بهش میگم منو ببخش ، 😭

حس عذاب وجدان دارم

خیلی سخته که نمیتونیم براش بخریم

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
راه نمیره حرف نمیزنه کلا کاری نمیکنه

مشکل بچتون چیه دوست عزیز قابل درمانه ؟

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن