2777
2789
عنوان

رماااان

618 بازدید | 23 پست

من بعضی وقتها بیکار میشم میخونم

رمان پلیسی بهتون ناتاشا و بادیگارد رو معرفی میکنم

رمان طنز دلواپس توام و تیمارستانی ها عالین

رمان ترسناک تولد مشترک و هیچ کسان و چشم برزخی سه جلدش رو معرفی میکنم

رمان تخیلی سرزمین راز مینا و یکی دیگه بود اسمشو یادم نیست ولی خیلی قشنگ بود یادم اومد میگم

رمان عشق به طعم سادگی خیلی قشنگه یه عاشقانه آروم

مذهبی بچه مثبت و آدم و حوا جلد دومش برزخ اما.. عالین

خوب این رمانایی که معرفی کردم سرتاسرش شاده و اصن غمگین نداره

من رمان تخیلی رازمینا رو خیلی دوست دارم عاشق اون عفریته شده بود اگه همچین رمانی می‌شناسید معرفی کنید

رمان عاشقانه طنز هم که خیلی خوشتون اومده معرفی کنید خواهشاً شخصیت دختر لوس نباشه حالو بد کنه

ترسناکم سراغ دارین بفرمایید

از رمان های عاشقانه متنفرم همه شده کپی همدیگه 

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رمان های پلیسی بیشتری بگو کع جذابن

یادم نیست 😬

شما معرفی کن من فقط رمان هایی که دوست دارم یادم میمونه رمانای پلیسی اکثر اینجوریه (دختره و پسره می‌خوان برن معموریت «اونم بزور» بعد عقد میکنن تو معموریت عاشق هم میشن آخرش یکدوم تیر میخوره در آخر موقعی که میخواد بیهوش بشه به عشقش اعتراف می‌کنه و میره کما اون شخصیت دیگم تا موقعی که این بهوش بیاد میشینه گریه زاری و بعد چند وقت بهوش میاد و همه‌چیز خوب میشه و ازدواج میکنن تموووووم)

رمان تا تباهی خیلی قشنگه پلیسیه

من همشو خوندم به جز ترسناک ها ولی عالی بودن من چند وقتیه اربابی میخونم و خیلی دوست دارم

اربابی دوست ندارم من

رازمینا رو خوندین خیلی عالیه شما مثل این رمانا تیمارستانی ها و دلواپس توام چی پیشنهاد میدین تخیلی هم می‌شناسین بگین

اربابی دوست ندارم من رازمینا رو خوندین خیلی عالیه شما مثل این رمانا تیمارستانی ها و دلواپس توام چی ...

اره خوندم

وای تیمارستانی ها عالی بود

من چند سری دانلود کردم بعد مقدمشو که میخوندم دوست نداشتم

ولی بعد که کم کم جلو رفت خیلی دوست داستم

اره خوندم وای تیمارستانی ها عالی بود من چند سری دانلود کردم بعد مقدمشو که میخوندم دوست نداشتم ولی ...

میشه معرفی کنید چنده مان که اصلا هیچ جاش غمگین نباشه مثل همینا

اربابی دوست ندارم من رازمینا رو خوندین خیلی عالیه شما مثل این رمانا تیمارستانی ها و دلواپس توام چی ...

زمستان داغ

ترانه ات می شوم

مگس(پیشنهاد میکنم زود تر از هرچی اول این رمان رو بخونی؛نخونی از دستت در رفته)

شیطنت در راه عشق

اشپز باشی

بادیگار ریزه میزه

گل رز سفید

سفر به دیار عشق

فرار دردسر ساز

خواهر شوهر

آسکی(یکی از بهترین ها)

عشق به توان ۶

اگرچه عاشقم نیستی

خانوم بادیگارد

میشه معرفی کنید چنده مان که اصلا هیچ جاش غمگین نباشه مثل همینا