2777
2789
عنوان

رماااان

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 23 پست

کارو سخت کردی

نه طنز دوست دارم نه ترسناک

اما چند تا میشنهاد دارم

سمفونی مردگان

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد

راستی کتاب ،وقتی او رفت ، ترسناکه یکم ، اما آخرش غمگینه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کارو سخت کردی نه طنز دوست دارم نه ترسناک اما چند تا میشنهاد دارم سمفونی مردگان ورونیکا تصمیم میگ ...

رمان های غمگین و کلا فیلم ها و آهنگ های غمگین انرژی آدمو میگیرن شاید اون لحظه متوجه نشی ولی بعدش که حالو حوصله چیزی رو نداری میفهمی

رمان های غمگین و کلا فیلم ها و آهنگ های غمگین انرژی آدمو میگیرن شاید اون لحظه متوجه نشی ولی بعدش که ...

راست میگی

حرفت رو قبول دارم

اما واقعا اصلا با فیلمها و کتابهای طنز نمیخندم☹☹☹ احساس میکنم لوس بازیه، چیکار کنم به نظرت،؟یه چیزی تو معرفی کن شاید جذبم کنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

راست میگی حرفت رو قبول دارم اما واقعا اصلا با فیلمها و کتابهای طنز نمیخندم☹☹☹ احساس میکنم لوس بازی ...

وقتی آهنگ غمگین گوش میدیم بعدش حالو حوصله نداریم من خودم وقتی نمی‌دونم انرژیمو چطوری تخیله کنم آهنگ غمگین میزارم اکثرا رمان هاهم کلیشه‌ای ان قبول دارم ولی رمان تیمارستانی ها خیلی خوبه رمان دلواپس توام رو بخونید عالیه رمان تخیلی میخونی شما؟

وقتی آهنگ غمگین گوش میدیم بعدش حالو حوصله نداریم من خودم وقتی نمی‌دونم انرژیمو چطوری تخیله کنم آهنگ ...

آره اگه خوب باشه ، تخیلی دوست دارم