2777
2789
عنوان

چن روز باید بمونم شهرستان 😟

142 بازدید | 13 پست

ای خدا بدم میاد شب خونه کسی بمونم حالا مادربزرگ شوهرم فوت کرده باید بریم چن روز بمونیم ...

بیشتر از همه دسشویی رفتن اول صبح اذیتم میکنه دسشویی من طولانی اونام هی مسخره میکنن میگن خسته نباشی😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چرا فک کردم سوال پرسیدی تو😑😑😂😂

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
اتفاقا سوالمم هس میگم با مامانم اینا شب برگردم میگه نه تو باید بمونی دوسه روز

من عنوانو دیدم میگم خو ما از کجا بدونیم نوشته چن روز بمونم شهرستان😂😂

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
واقعا چکار می کنی اون تو خیلی سواله واسم اطراف ما هم از این ادما هست  حق دارن خدایی 😂

دوتا دسشویی دارن خب برن اون یکی ... 

خیلی ببخشید من اکثرا یبوستم بعد وسواسم دارم دیگه شماره ۲ باشه زیاد طول میکشه ولی خب یبار هس در طول روز دیگه 

کلا هم کم میرم دسشویی دوبار بیشتر نمیشه

دوتا دسشویی دارن خب برن اون یکی ...  خیلی ببخشید من اکثرا یبوستم بعد وسواسم دارم دیگه شماره ۲ ...

اره عزیزم حدس زدم وسواس داشته باشی 

یه فکری برا یبوست کن اذیت میشی 

وسواسم ک خودم داشتم یه بار یک ساعت دستشویی بودم 

خداروشکر خوب شدم وسواس همش پیشرفت میکنه همینطوری ثابت نمیمونه خیلی اذیت میشی بعدا سعی کن اضطرابشو تحمل کنی و ترکش کنی 

تو چجوری ترکش کردی خیلی بده واقعا😥

به این فکر کن که خارجیا اصلا خودشونو نمیشورن 😆 با دستمال تمیز می کنن حتی اگه شماره دو باشه

هیچیشون هم نمیشه 

خدا هم میگه هر وقت شک کردین چیزی نجسه یا نه فرصو بزارید بر پاکی من قبول می کنم 

خب دیگه دلیلی نمیمونه 

یه اب بکش دیگه تمیز میشه لازم نیست لیف بکشی 

من از بس مسخره ام کردن بچگی ک به مسخره بودن کارم پی بردم تو ضمیر ناخوداگاهم 

از سرم افتاد بچه بودم 

اره واقعا خداکنه از سر منم بیفته

یه اب بکش بیا بیرون 

استرس و اضطراب میگیری ک باید تحمل کنی 

یه چند روز که اینطوری رفتی و اومدی و استرسو تحمل کردی 

دیگه ضمیر ناخوداگاهت میفهمه ک هیچ اتفاقی نمیوفته