2777
2789
عنوان

شوهرم همش....

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 75 پست
نه بابا من مجبورم نمیکنه ولی مادرشوهرم انگار عادت کرده!!!شوهرمم همیشه میگه عروسشی کمک دستش باش منم گ ...

دیدم پیام داده بود ک بری کمکش و تو گفتی نه گفتی بعدش میاد و دعوا میکنه باهام خب این اجباره دیگه..

خودت اینطوری عادتشون دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خانواده شوهرت دخالت میکنن پس توام باهاش برو که پرش نکنن .ولی همیه ام نمیتونی دنبالش باشی. شوهرت ...

برام حرفاشون مهم نیست اینکه شوهرم دوس داره پیش اونا باشع ولی من نه خیلی ناراحتم میکنه انگار اضافیم کاش نمیومدم اینجا

راستشو بخوای واقعا ازشون خوشم نمیاد...پدرشوهرم مرد بدی نیست مادرشوهرم به همه چی سرک میکشه..حتی میگفت ...

ایجوری ک خیلی بده . من خدایی اصلا رو نمیدم من  حموم دستشوییمون با مادر شوهرم اینا یکیه حموم خونه ماست دستشویی طبقه پایین تو راه پله هاس با این حال اصلا جرات نداره بدون اجازه بره سراغ یخچال چون بهشون فهموندم درسته تو یه خونه اینم ولی حریم شخصی داریم . ما هم دستمون تنگه که از اینجا بریم مادرشوهر منم میگه بچه دار شید من میگم تا خونه نخریدیم مستقل نشدیم بچه نمیخوام

ایجوری ک خیلی بده . من خدایی اصلا رو نمیدم من  حموم دستشوییمون با مادر شوهرم اینا یکیه حموم خون ...

نه واسه من دستشویی و حموم جداست اگه باهم بود که واویلا!!!نمیدونم از کجا دیده بود یه ماه بعد ازدواجمون بود فک کنم اومده بود چیزی بذاره توی یخچال موقع مهمونیی چیزی دیده باشع...نمیدونم شایدم اومده سرک کشیده چون من جایی میرم درو قفل نمیکنم...

نه واسه من دستشویی و حموم جداست اگه باهم بود که واویلا!!!نمیدونم از کجا دیده بود یه ماه بعد ازدواجمو ...

مادر شوهر من می‌گفت چرا درو قفل میکنی من هواسم هست در جواب بهش گفتم قفل کنم خیالم راحته چند سری تکرار کرد منم همین جوابو دادم . تاپیکتو دیدم ک مادرشوهرت رفته سراغ یخچال وسیله ورداشته .

مادر شوهر من می‌گفت چرا درو قفل میکنی من هواسم هست در جواب بهش گفتم قفل کنم خیالم راحته چند سری تکرا ...

هروقت میرم سر بزنم خونه مامانم اینا میخوام درو قفل کنم شوهرم میگه نه قفل نکن من لباسی چیزی بخوام میام ور میدارم(میدونم بهونه اس و الکیه و از خانوادش میترسع که بگن چرا زنت درو قفل کرده!) هیچوقت پشتم نبوده و یه جورایی مستقیم بهم گفته اولویتش خانوادشن نه من....هرچی اونا بگن گوش میکنه و به قول خودش بزرگترش اونان

18سالمه تقریبا3ماهه ازدواج کردیم

عزیزدلم ایشاله خوشبخت شی. هواست به همه چیز باشه تجربه دارم ک میگم من الان یکساله ازدواج کردم خیلی چیزا دیدم ولی یاد گرفتم چجوری از حقم دفاع کنم ولی بی احترامی هم نکنم اصلا نمیزارم از زندگیم سر در بیارن چون زندگی خودته به خودت مربوطه و شوهرت. البته شوهرتم باید هواسش باشه

عزیزدلم ایشاله خوشبخت شی. هواست به همه چیز باشه تجربه دارم ک میگم من الان یکساله ازدواج کردم خیلی چی ...

شوهرم اصلا پشتم نیست توی هیچ موردی...نمیگم همیشه حق با منه ولی وقتاییم که من درست میگم اصلا قبول نمیکنه....خیلی لجبازع