2777
2789
عنوان

شوهرم همش....

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 75 پست
هروقت میرم سر بزنم خونه مامانم اینا میخوام درو قفل کنم شوهرم میگه نه قفل نکن من لباسی چیزی بخوام میا ...

به شوهرت بگو تازه عروسم رو وسایلی خونم حساسم کسی بدون اجازه بیاد به وسیله هام دست بزنه ناراحت میشم درو قفل میکنم تا خیالم راحت شه. یه کلیدی بده به شوهرت بگو لازم داشتی باز کن ولی کلید و به کسی نده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روانشناسا میگن، برای مستقل شدن پسر از خانواده بعد از ازدواج ، حدودا یک سال نیم لازمه ،خودتوحرص نده د ...

واقعا من دیگه تحمل ندارم خیلی جر و بحث داریم همشم سر این موردا....دور شدیم از هم میترسم زندگیمون خراب شه

به شوهرت بگو تازه عروسم رو وسایلی خونم حساسم کسی بدون اجازه بیاد به وسیله هام دست بزنه ناراحت میشم د ...

بخدا کلی لوازم خصوصی و شخصی دارم...میدونم همشونو دیدن و دست زدن مخصوصا خواهرشوهر کوچیکم که حتی میاد خونمون به همه چی دست میزنه بدون اجازه و جلوی روی خودم!چه برسه به وقتی که خونه نباشم

به شوهرم اینطوری بگم بهش برمیخوره اصلا گوش نمیکنه میگه درو قفل نکن 

واقعا من دیگه تحمل ندارم خیلی جر و بحث داریم همشم سر این موردا....دور شدیم از هم میترسم زندگیمون خرا ...

الکی باهاش بحث نکن تو فقط زیاد حساسیتتو نشون نده از خوت و خونت شروع کن بگو رو وسایلام حساسم . . . . 

بعد کم کم بهش بفهمون ک به زور حق نداری منو ببری پایین شاید یشب حالم خوش نباشه بخوام استراحت کنم شاید یشب بخوام با شوهرم فیلم ببینم ولی همیشه ام نپیچون یه وقتایی ام برو. مردا خیلی بدشون میاد که زنشون به خانوادشون بی احترامی کنه حسابی هواستو جمع کن 

الکی باهاش بحث نکن تو فقط زیاد حساسیتتو نشون نده از خوت و خونت شروع کن بگو رو وسایلام حساسم . . . .& ...

اخع مشکل اینجاس منم میخوام همیشه نرم فعلا که دوبار گفته و به زور رفتم! میگه همیشه باید بریم همه این حرفاتو بهش زدم گفتم مگه من مریض باشم رو تخت بیمارستانم باشم باید بیام اونجا میگفت ارع باید بیای😐😐انقد دلم شکست خیلی زورگوئه

واقعا من دیگه تحمل ندارم خیلی جر و بحث داریم همشم سر این موردا....دور شدیم از هم میترسم زندگیمون خرا ...

حساسیت نشون نده که فکر کنه اشتباه تورو انتخاب کرده و حسودی، تازه خودت هم یکم براش شیرین کن، مثلاکیک بپز ببر برای خانوادش، جوری که متوجه بشه

اگر می خوای موفق بشی باید مشتاق تنهایی راه رفتن باشی
حساسیت نشون نده که فکر کنه اشتباه تورو انتخاب کرده و حسودی، تازه خودت هم یکم براش شیرین کن، مثلاکیک ...

واییی خیلی از اینکارا کردم اصلا جلوی چشمشون نیست خواهرشوهر کوچیکم کلی تشکر میکنه خوراکیی چیزی واسشون میبرم ولی خواهرشوهر بزرگم و مادرشوهرم به زور یه تشکر میکنن تازع بعضی وقتا همونم نمیگن!!بیشتروقتا....طلبکارن انگار

واییی خیلی از اینکارا کردم اصلا جلوی چشمشون نیست خواهرشوهر کوچیکم کلی تشکر میکنه خوراکیی چیزی واسشون ...

به همسرت بگو دوست دارم لحضات دونفره مون بیشترباشه، نسبت به رفتار اوناهم بی توجه باش،

اگر می خوای موفق بشی باید مشتاق تنهایی راه رفتن باشی

مقصر اصلي همسرته كه با جيب خالي اومده زن گرفته . مقصر بعدي هم تو هستي كه به پسري كه پول نداره حتي خونه اجاره كنه بله گفتي . بايد قبل از اينكه جواب مثبت ميدادي به اين چيزها دقت ميكردي .