2777
2789
عنوان

شوهرم همش....

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم طبقه بالا مادرشوهرم زندگی میکنم ولی شوهرم بدون من پایین نمیره اگرم بره زیاد نمیمونه در حد ده دقیقه میشینه .وقتی عقد بودیم بهش گفتم هروقت دلم بخواد میرم تو نباید اصرار کنی . زیاد حساسیتتو نشون نده یه وقت خیال میکنه ازشون خوشت نمیاد.  ولی از من میشنوی تا یکم‌پول جمع کردین از اونجا برین

عزیزم سخت نگیر نیم ساعته دیگه چرا زودتر نرفتی حموم؟ بنظرم ی تایم مشخص کنی هر شب باهاش بری و بیای ا ...

نمیتونم عزیزم وقتی میرم خیلی اذیت میشم مادرشوهرم هرچی کار دارع میندازه گردن من...میبینی ظرفای شام و ناهارشو نشسته بعد هی میگه من اینکارو میکنم تو اون ظرفارو بشور!!!!دوس ندارم برم

همیشه میره من خیلی اذیت میشم وقتی میره انقد بیکارم به در و دیوار زل میزنم😔دلم واسه خودم میسوزه

حالا این تا حدی طبیعیه ولی تاپیک قبلت عجیب بود که مجبورت میکنه بری کمک مادرشوهرت😳😳

خودت پرروش کردی وظیفه ی زن حتی کار کردن تو خونه ی شوهر هم نیس چ برسه خونه مادرش...

هروقت خودت دوس داشتی یا رفتی میتونی کمک کنی چ اشکال داره نه اینکه مجبورت کنه...

مورد بعدی اینکه جلوشو نگیر که به پدرمادرش سر نزنه ولی تو هروقت حوصله نداشتی نرو بذار تنها بره

دارم اذیت میشم😔😔کی زنشو ول میکنه تنها تو خونه

خودتو اذیت نکن اگه نمیخوای تنها بره خودت هم باهاش برو وگر نه خودت و بیخیال نشون بده خیلی گیر نده اونم کم کم متوجه میشه و نمیره 

امیدم به خداهست همیشه
منم طبقه بالا مادرشوهرم زندگی میکنم ولی شوهرم بدون من پایین نمیره اگرم بره زیاد نمیمونه در حد ده دقی ...

راستشو بخوای واقعا ازشون خوشم نمیاد...پدرشوهرم مرد بدی نیست مادرشوهرم به همه چی سرک میکشه..حتی میگفت سال دیگه باید باردار شی!!!!!گفتم اینا مسائل خصوصی و دونفرست بعد میگفت قرص و اینطور چیزا نخوری یه وقت!!فک کن در این حد دخالت میکنه میگفت اون روز توی یخچالت قرص ال دی دیدم!به اون چه ربطی دارع خداییش؟؟

نمیترسم خسته شدم از دستش اینکه هر شب منو بذاره برع مگه من اضافیم یا اسیر اورده...حتی نمیذارع من برم ...

اگه خانواده شوهرت دخالت میکنن پس توام باهاش برو که پرش نکنن .ولی همیه ام نمیتونی دنبالش باشی. شوهرت خودش باید عاقل باشه

حالا این تا حدی طبیعیه ولی تاپیک قبلت عجیب بود که مجبورت میکنه بری کمک مادرشوهرت😳😳 خودت پرروش کرد ...

نه بابا من مجبورم نمیکنه ولی مادرشوهرم انگار عادت کرده!!!شوهرمم همیشه میگه عروسشی کمک دستش باش منم گفتم عروسشم خدمتکار که نیستم