2777
2789
عنوان

دوبینی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 26954 بازدید | 39 پست
سلام خواهرم همنطور شد  دکتر گفت بره ام ار ای  گفت پشت عصب چشمت ورم داره  شما مشکلت ...

سلام انواع آزمایش دادم گفتن هیچ مشکلی نداری ولی من سایه بینیم سرجاشه. دیگه عادت کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرم همنطور شد  دکتر گفت بره ام ار ای  گفت پشت عصب چشمت ورم داره  شما مشکلت ...

سلام عزیزم خواهر شما چی شد نتیجه ؟ خواهرزادم ام از ای تزریقی هم داده دکتر گفته میگرن داره .خواهرزادم همیشه دوبینی داره از نظر چشم و ام ار ای سالمه .نمی‌دونیم چرا چشمش خوب نمیشه دکتر مغز و اعصاب بهش دارو داده ولی فایده ندارد 

سلام عزیزم خواهر شما چی شد نتیجه ؟ خواهرزادم ام از ای تزریقی هم داده دکتر گفته میگرن داره .خواهرزادم ...

چن وقته دوبینی دارن؟ چ دارویی بهش دادن؟ منم اینطوریم انقدر هزینه کردم خسته شدم

چن وقته دوبینی دارن؟ چ دارویی بهش دادن؟ منم اینطوریم انقدر هزینه کردم خسته شدم

استازولامید بهش دادن و لوبل الان خدا رو شکر دوبینی فقط موقع سردرد داره .هم ام ار ای تزریقی داده هم تست اب کمر برای تشخیص

استازولامید بهش دادن و لوبل الان خدا رو شکر دوبینی فقط موقع سردرد داره .هم ام ار ای تزریقی داده هم ت ...

نتیجه ام ار ای تزریقی و تست کمر چیشد؟ منم نوبت ام ار ای تزریقی دارم بعد عید

سلام منم دقیقا همین مشکل و دارم می‌خوام عمل کنم میترسم قوز قرنیه باشه شما فهمیدی علت شو؟؟

نه عزیزم بعد ازبیهوشی زایمانم یکم بیشترم شده گفتن علتش بیهوشیه احتمالا دوباره باید ام ار ای بدم

نه عزیزم بعد ازبیهوشی زایمانم یکم بیشترم شده گفتن علتش بیهوشیه احتمالا دوباره باید ام ار ای بدم

فکر نمیکنم از بیهوشی باشه عزیزم چون من ی ده سالی میشه اینطوری شده چشمم ولی اصلا بیهوش نشدم تا حالا مطمعنم به مغزهم ربطی نداره که ام ار ای بدیم با علایم ما تو اینترنت خشکی چشم و آستیگمات و قوزقرنیه نوشته