2777
2789
عنوان

دوبینی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 26921 بازدید | 39 پست
فکر نمیکنم از بیهوشی باشه عزیزم چون من ی ده سالی میشه اینطوری شده چشمم ولی اصلا بیهوش نشدم تا حالا م ...

من الان وقتی انگشتمو میگیرم جلوی صورتم مثلا فاصله بیست سی سانتی صورتم بعد به تلویزیون نگاه میکنم انگشتم دوتا میشه.بعد که زوم میشم رو انگشتم تصویر پشتشو دوتا میبینم.و اینکه دماغم همش توی دیدمه نوک بینیمو میبینم همش این اذیتم میکنه

من الان وقتی انگشتمو میگیرم جلوی صورتم مثلا فاصله بیست سی سانتی صورتم بعد به تلویزیون نگاه میکنم انگ ...

برای منم همینه متأسفانه ،مخصوصا تو شب بدتر میشه چیزایی که زمینه اش سفید باشه رو هم باسایه بیشتری میبینم انگار نور ماشینا و زیر نویس تلویزیون رو باهاله میبینم انگار ی خط کمرنگ پایینش هست آخرین بار که دکتر رفتم گفت از  آستیگماته دور بینم یک و نیم ضعیفه حالا می‌خوام لیزیک کنم میترسم قوز قرنیه باشه خیلی ناراحتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم پنج سالشه، صبح از خواب بلند شد گفت همه چی رو دوتایی می بینم، اولش فکر کردیم از چشماشه بردیم فوق تخصص چشم قطره ریخت و تو تاریکی با دستگاه افتالموسکوپ مخصوص چشم پزشکی داخل چشم رو نگاه و تشخیصشون این بود چشم تورم عصب بینایی داره و تشخیصشون بیماری اِدم پاپیلو بود که نامه نوشتن به فوق متخصص اعصاب و اطفال، رفتیم پیشش جواب mri از مغز و رگهای چشم خدا رو شکر سالم بود، گفتن باید روش پونکسیون کمری یا همون lp از پشت نخاع نمونه برداریم تا ببینیم فشار مایع نخاعی رو آزمایش کنیم احتمالا فشار درون مغز جمجمه اش بالا رفته، چون واقعیت از روش پونکسیون کمری احتمال آسیب به نخاع هست اجازه ندادیم، علی الحساب یه قرص استازولامید ۲۵۰ داد ولی مشکل حل نشده نمی‌دونم چیکار کنم، چون میگن احتمال مننژیت پرده مغز و غیره هم هست بخدا نمی‌دونم چیکار کنم موندم، بیچاره همه چیز رو دوتا میبینه و سردرد شدیدی هم داره اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام دوست عزیز، ببخشید منم همین مشکل رو دارم، شما خوب شدین، خواهشا اگه راهی پیدا کردین به من هم بگین ...

سلام منم دوبینی دو چشمی دارم یک چشممو میبندم اوکی میشه با وز وز گوش وقتی سرمو میندازم پایین اینجوری میشه تروخدا اگ شما خوب شدین بمنم بگین من ی دوره سرما خوردم بعدش از خواب بیدار شدم اینجوری شدم😞😞😞😞😞😞😞😞

پسر منم پنج سالشه، صبح از خواب بلند شد گفت همه چی رو دوتایی می بینم، اولش فکر کردیم از چشماشه بردیم ...

ببخشید منم این مشکلو دارم دکتر برام همین پنکسیون نوشته تروخدا اگ پسرتوت خوب شده بمنم بگین بخدا دعا میکنم من یک ساله درگیرم

سلام منم دوبینی دو چشمی دارم یک چشممو میبندم اوکی میشه با وز وز گوش وقتی سرمو میندازم پایین اینجوری ...

سلام نه متاسفانه من هیچ فرقی نکردم، من و چندنفر دیگه که یک گروه واتساپی واسه این مشکل ساختیم، بعداز چندسال خوب نشدیم و توی اون گروه تجربه‌های خودمون رو بهم میگیم ک بهتر به نتیجه برسیم