2777
2789
عنوان

تزریق ژل یا چربی(اصفهان)

3521 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من صورتم لاغره و جای جوشای فرورفته زیاد دارم، خیلی کارا کردم برا درمانش(لیزر،سابسیژن، مزونیدلینگ) و تاثیر خاصی نداشته، اخرین بار به دکترم گفتم من دیگه واقعا خسته شدمذیعنی هیچ روش دیگه ای نیس که صورتم بهتر شه ، گفت میتونی بیای چربی تزریق کنی، حالا خیلی رفتم تو فکرش، کسی تجربه از تزریق چربی یا ژل به صورت داره؟

من حدود ۷ سال پیش رفتم چربی زیر چشم پیش دکتر مریم ملکی و بسیارررررررر راضی بودم اما نسبت به جاهای دیگه گرونتره کاراشون تو نت بزن آدرس و ایناشو دربیار و یه زنگ بزن ببین الان چقدره چون من اطلاعی از قیمت های جدیدش ندارم و اینکه چربی از پهلوهای من برداشت 

بمن گفت ۱ سال ماندگاره ولی ۴ سال ماندگار بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود ۷ سال پیش رفتم چربی زیر چشم پیش دکتر مریم ملکی و بسیارررررررر راضی بودم اما نسبت به جاهای دی ...

دکتر ملکی رو برای تزریق چربی کل صورت از چند نفر شنیدم زیاد راضی نبودن، قیمت دکتر شمعی رو پرسیدم برای کل صورت گفت ۶ تومن، بعد از عید هم گفت افزایش قیمت داریم

دکتر فصیحی،چهارراه رزمندگان خیلی کارش خوبه مسئولیت پذیره و پولکی نیست من و اشناهام راضی بودیم

متخصص هستن؟ شما برای چه کاری پیششون رفتین و آشناهاتون؟

خودتون تزریق چربی انجام دادین؟ به صورت؟

اره عزیزم خودمم تابستون رفتم خیلیم راضی بودم

ولی ترمیم نرفتم چون باردارشدم

ماندگاری چربی ب چربی خودتم بستگی داره من خودم خیلی لاغرشدم چربی نداشتم ب زور از شکمم دوتا سرنگ کشیدن

ولی فامیلامون همه چربی خوب داشتن و خوبم براشون موند 

شما براتون نموند ؟ چقد هزینتون شد؟

برا من فقط یه سرنگ تزریق کرد

اونم زیاد چربی نداشتم

ولی خییییییلی راضی بودم خیلی

صورتم خییییلی باطراوت شد خوب شد 

یه سرنگم موند تپی فریزرم ک برم ترمیم ولی هفته پیش انداختمش سطل زباله چون باردارم

انشالا بعد بارداری میرم