2777
2789
عنوان

لاغری

88 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من خیلی لاغرم میخوام پر تر بشم آزمایش هم دادم هیچ کمبودی ندارم تو بدنم، قرص هم اصلا بهم نمیسازه با کلی تحقیق میخرم امتحان میکنم حالم خراب میشه باز

اگه تجربه و پیشنهادی دارین ممنون میشم بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چجوری 

تمام عمرم به کم کردن وزن گذشت. هر چی زجر میکشم کم می کنم خیلی سریع برمی گرده فقط کافیه صبحانه ناهار شام رو سروقت بخورم هفته ای پنج کیلو به چه راحتی اضافه میشم

تمام عمرم به کم کردن وزن گذشت. هر چی زجر میکشم کم می کنم خیلی سریع برمی گرده فقط کافیه صبحانه ناهار ...

هم زود کم میکنی هم زود اضاف میکنی... من چن ساله 49 کیلوام غذاهم حداقل 6 وعده میخورم زود ب زود هم گرسنم میشه ولی زودم سیر میشم زیاد نمیتونم بخورم

هم زود کم میکنی هم زود اضاف میکنی... من چن ساله 49 کیلوام غذاهم حداقل 6 وعده میخورم زود ب زود هم گرس ...

نه من زود کم نمی کنم. هر وقت کم کردم شامل تلاش شدید و پیاده روی زیاد و کلا غذا نخوردن بوده  الان باز۸۳کیلوم. خودمو کنترل نکنم راحت۹۰هم میش