2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 18 پست
جاریت بزرگه ؟ بعضی جاها ب جاری بزرگه احترام فراوان میزارن دیدم ک میگم

بنظر من از رفتار روز اول هر کسی نشات میگیره این توقعات 

من خودم خونه مادرشوهرم میرفتم میخاستم در یخچالشونو باز کنم بقیه مواد غذایی اخر سفره رو بذارم اجازه می‌گرفتم ولی جاریم اونجارو خونه خودش فرض میکرد ..حتی لباس ک میشستن یهو ک جاریم از راه می‌رسید خونشون توقع داشتن پاشه لباسارو از رو بند جمع کنه اتو کنه بذاره کمد 

تخت ب جاریم چ ربطی داره شرت پدر شوهر برادر شوهر مجردمو تا بزنه ؟؟؟؟

همین کاراش باعث شد مادرشوهر خواهر شوهرم بیان پیش من چقلی جاریمو بکنن و بگن اره تا نکرد لباسارو ،ظرفارو دیر شست ،مریض شدیم اومد دوروز موند نگف دوهفته بمونم 😲

منم گفتم والا خوبم اینجا کار می‌کنه کمتر عروسی پیدا میشه بیاد و ب محض ورودش همه کار بکنه .من حتی خونه مامانم میرم مثل جاریم واسه مامانم کار نمیکنم 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما خودت از اول زیاد کار کردی، اشکال نداره عزیزم، ی کم مهربونی تو کنار بزار و در عین احترام و ادب کمتر کار کن و واسه وجود خودت ارزش قائل باش. اگر هم اخم کرد پدر همسرت که کار واقعا اشتباهیه شما بهش لبخند بزن و کار خودتو کن. فقط یادت نره با احترامممممم، اول زندگیته. 

در ضمن خوشبخت بشی الهییییییی💖💖

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظر من از رفتار روز اول هر کسی نشات میگیره این توقعات  من خودم خونه مادرشوهرم میرفتم میخاستم ...

بله درسته بخای تا عمق بری و کار کنی خودتو از ارزش انداختی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*