رانندگی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2458 عنوان پاگشا 148 بازدید | 16 پست خواهر زاده همسرم عروسی کرده میخام پاگشا کنم باید کیارو دعوت کنم ؟و شام چی درست کنم 1400/11/14 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 28125 عروس و داماد و پدر و مادرش زرشک پلو با مرغ بزار و مخلفات ... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
zho1==ژوان عضویت: 1391/06/06 تعداد پست: 8534 خانواده همسرت به طور کامل و اگر دوست داری مادرشوهر و پدرشوهر داماد این نیز بگذرد
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25096 عروس ودومادو خواهرشوت وهمسرشزرشک پلو با مرغ با قورمه سبزی سالاد ودسر ونوشیدنی خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
شکلات_شیرین عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2280 فقط عروس و داماد لطفا بیخودی کسی رو دعوت نکن ماها که کردیم و احترام گذاشتیم و انواع غذاهارو جلو ی ملت گذاشتیم کجا رو گرفتیم گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25096 عروس ودومادو خواهرشوت وهمسرش زرشک پلو با مرغ با قورمه سبزی سالاد ودسر ونوشیدنی اگه پدر شوهر ومادر شوهر داری بهتره اونا رو هم دعوت کنی خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
رانندگی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2458 خانواده همسرت به طور کامل و اگر دوست داری مادرشوهر و پدرشوهر داماد خواهر زاده همسرم داماد هستم من گفتم خود عروس و داماد با خانواده داماد .و برادر شوهرم چن خواهر شوهران اینجا نیستن
شکلات_شیرین عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2280 بنظرم همون دوتا رو دعوت کن و دوجور غذا و دو جور سالاد بزار با ژله و میوه و شیرینی که هم شیکه هم کم خرج در میاد گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25096 خواهر زاده همسرم داماد هستم من گفتم خود عروس و داماد با خانواده داماد .و برادر شوهرم چن خواهر شوهران ... چرا ما همه فکر کردیم عروس خواهرزاده ی همسرتون هستن😂😂اره خوبه همینا رو دعوت کن خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
رانندگی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2458 بنظرم همون دوتا رو دعوت کن و دوجور غذا و دو جور سالاد بزار با ژله و میوه و شیرینی که هم شیکه هم کم خ ... شوهرم میگه عموهای دامادم بگیم بیان ب نظرتون بگم بهشون
شکلات_شیرین عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2280 شوهرم میگه عموهای دامادم بگیم بیان ب نظرتون بگم بهشون ن بابا چ خبره ،آخرشم ی بی احترامی از همین قوم میبینی و کلی ناراحت میشی گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
رانندگی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2458 ن بابا چ خبره ،آخرشم ی بی احترامی از همین قوم میبینی و کلی ناراحت میشی شام قیمه و سوپ هم دیر و سالاد و ژله و نوشابه و سبزی اینا میخام آماده کنم ب نظرتون خوبه