2777
2789

عروس و داماد و پدر و مادرش 

زرشک پلو با مرغ بزار  و مخلفات 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط عروس و داماد لطفا بیخودی کسی رو دعوت نکن ماها که کردیم و احترام گذاشتیم و انواع غذاهارو جلو ی ملت گذاشتیم کجا رو گرفتیم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
عروس ودومادو خواهرشوت وهمسرش زرشک پلو با مرغ با قورمه سبزی  سالاد ودسر ونوشیدنی

اگه پدر شوهر ومادر شوهر داری بهتره اونا رو هم دعوت کنی

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خانواده همسرت به طور کامل و اگر دوست داری مادرشوهر و پدرشوهر داماد 

خواهر زاده همسرم داماد هستم من گفتم خود عروس و داماد با خانواده داماد .و برادر شوهرم چن خواهر شوهران اینجا نیستن 

بنظرم همون دوتا رو دعوت کن و دوجور غذا و دو جور سالاد بزار با ژله و میوه و شیرینی که هم شیکه هم کم خرج در میاد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
خواهر زاده همسرم داماد هستم من گفتم خود عروس و داماد با خانواده داماد .و برادر شوهرم چن خواهر شوهران ...

چرا ما همه فکر کردیم عروس خواهرزاده ی همسرتون هستن😂😂

اره خوبه همینا رو دعوت کن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
شوهرم میگه عموهای دامادم بگیم بیان ب نظرتون بگم بهشون

ن بابا چ خبره ،آخرشم ی بی احترامی از همین قوم میبینی و کلی ناراحت میشی