2777
2789
عنوان

باید خفه شی

172 بازدید | 18 پست

‏دیگه توی هیچ شبکه اجتماعی نمیتونم از ناراحتیام بگم چون خیلیا از ناراحتی خوششون نمیاد و میشی فاز منفی و ازت دور میشن، چون بعضیا از ناراحتیت ناراحت میشن و تو نمیخوای ناراحت باشن، چون همیشه همه‌چیز خوبه و تو حق نداری ناراحت باشی.

پس هی میریزی تو خودت حرفاتو...

باز میشه این در صبح میشه این شب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نریز تو خودت بگو هر چه دل تنگت میخواهد بگو

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

مردم سطل آشغال ما نيستن که ما ناراحتی هامونو توشون بریزیم ، ۲۰۰ هزار تومن پول میگیری دستت میری ۱ ساعت پیش یه روانشناس حرف میزنی و مشاوره میگیری

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

من هیچوقت از اینکه کسی ناراحتیشو بهم میگه ناراحت نمیشم بلکه ساعت ها به درد دلش گوش میدم. 

حس منفی هم نمیگیرم 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
مردم سطل آشغال ما نيستن که ما ناراحتی هامونو توشون بریزیم ، ۲۰۰ هزار تومن پول میگیری دستت میری ۱ ساع ...

دخت شاه تو ازین پولا داری برو روانشناس باکالاس

دیگه قانون طبیعت اینه همه دوست دارن به سمت خوشبختی و خوشحالی برن و همه از غم وناراحتی فراری میشن و تنها کسایی که میتونن همدردی کنن باهات خواهری مادری شاید همسری باشه گاهی هم اونا هم خسته میشن و دوست ندارن دردهاتو بشنون .

واسه همینه که میگن تنها همدم خداست و باید با خودش دردو دل کنیم 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
دیگه قانون طبیعت اینه همه دوست دارن به سمت خوشبختی و خوشحالی برن و همه از غم وناراحتی فراری میشن و ت ...

کلا دیگه آدما مهربون نیستن خودخواه شدن

البته همه رو نمیگم اکثریتو میگم

آدما باید بهم کمک کنن گاهی فقط گفتن دردو دلامون کمک میکنه بهمون

دخت شاه تو ازین پولا داری برو روانشناس باکالاس

من خودم روانشناسم 😊 قطعا برای مشکلاتم هم پیش روانشناس میرم هم روانپزشک 

ملت ما ۷۰۰ هزار تومن واسه مش مو میدن ولی حاضر نیستن ۱۰۰۰ تومن واسه سلامتي شون خرج کنن

بله من هم پولدارم هم باکلاسم 😘

من خودم روانشناسم 😊 قطعا برای مشکلاتم هم پیش روانشناس میرم هم روانپزشک  ملت ما ۷۰۰ هزار تومن ...

وقتی روانشناسی بایدم این حرفو بزنی

کلاس داری زنگ تفریحم داره؟😂😂😂

وقتی روانشناسی بایدم این حرفو بزنی کلاس داری زنگ تفریحم داره؟😂😂😂

آره گلم 

زنگ تفریح ساندیس میدم به زیر ۵ سال 😆😆😆😘😘

کلا دیگه آدما مهربون نیستن خودخواه شدن البته همه رو نمیگم اکثریتو میگم آدما باید بهم کمک کنن گاهی ...

اونکه درسته مردم فقط واسه تفریح و حال و دل خودشون با دیگران ارتباط برقرار میکنن کمتر کسی وقت خودشو صرف دیگران میکنه 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم