2777
2789
عنوان

بچه هابه این آدم چی میگن

185 بازدید | 24 پست

بعداز چند ماه واصرار رفتم خونه شون شوهرامون  از نظر درآمد مثل هم هستن  جاریم خیلی وسایل منزلش رو عوض میکنه ولی ما پولهامون رو پس انداز میکنیم   اول رفتم دیدم مبلهاش رو عوض کرده گفتم مبارک باشه از اول که نشستم میگه میخام فرشاهامو و گاز و لباسشویی مو عوض کنم بعد م هی به من میگه شما چه جور زندگی میکنین وسایلتون قدیمی و خرابه منم چون تو خونشون بودم نخاستم چیزی بگم خواهر شوهرمم باهام بود توخونه جاریم اومدم خونه به شوهرم گفتم اونم با خواهر ش حرف زد گفت زنم خیلی ناراحت شده جاریم اومده بود خونه مادر شوهرم ماجرایه ناراحتی منو گفته بود بهش اونم گفته که من حسودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه زبون نداری یا بچه دو ساله ای که از خودت دفاع نمیکنی و میری به شوهرت میگی و اونم به خواهرش بگه و.... 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
چقدر خانواده شوهرت بی سیاستن حالا تو به شوهرت گفتی دلیل نمیشه همه بفهمن بگو اصلا من دوست دارم تو خ ...

من از اینکه منو تحقیر کرده ناراحتم حالا میخاد هر چی دوستداره بخره به من چه

مگه زبون نداری یا بچه دو ساله ای که از خودت دفاع نمیکنی و میری به شوهرت میگی و اونم به خواهرش بگه و. ...

من عزیزم وقتی کسی حرفی میزنه زبونم قفل میشه بعدش جوابش میاد توذهنم

کاش ناراحتیتو ب روز نمیدادی خب منم بودم میگفتم حسودی ت اون شرایط ت هم خدتو ایده آل جلوه میدادی و میگفتی ک ن وسایل من از دید شماییدک هرروز وسایل خونتونو عوض میکنید قدیمی شده من زیاد بند وسایل خونه نیستم ب چیزای دیگه فکر میکنم ب آیندم ب  بچه هام واسه همین کمی پسنداز میکنم وسایل خونمم ک ماشالا خوب و قابل استفادس و اینطوری نیس ک کهنه یا از مد رفته باشه

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.
من عزیزم وقتی کسی حرفی میزنه زبونم قفل میشه بعدش جوابش میاد توذهنم

خب شما مشکل داری و باید مشکلتو حل کنی ....تا خودت اجازه ندی کسی نمیتونه بهت بی حرمتی کنه

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
اگه همونجا خودت جواب میدادی اینجوری نمیشد مهمونت نبوده که بگی مراعات کردم

اره واقعا ولی تا به حال اینجوری برام پز نمیداد اولین باره شه من شوکه شدم حالا فهمیدم چه جور آدمیه

بايد شخصا به خودش بگي

بهش پيام بده

بگو من حسود نيستم، وقتي مهمون مياد خونت نبايد بزني تو سرش!

شما دوس داري اين مدلي زندگي كني

ما سبك زندگيمون اينجوريه و فرق داره!

بگو دفعه ديگه براي بالا بردن خودت از تو سري زدن به ديگران و تحقيرشون خودداري كن!

يا كلا اصلا بيخيالش شو و پيغام نفرست براش

اشتباهت اين بود همون لحظه بايد جوابشو ميدادي

نه بري پيغوم بفرستي واسش

اصلا از دست آدم‌های اینجوری ناراحت نشو

این ادمها وسیله میخرن که کمبودهای درونشون رو پر کنن 

اتفاقا از درون اونا بیشتر آسیب میبینن تا تو با حرفاشون 

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️