2777
2789
عنوان

بچه هابه این آدم چی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
من عزیزم وقتی کسی حرفی میزنه زبونم قفل میشه بعدش جوابش میاد توذهنم

اولا رو این اخلاقت کار کن اینجوری نباش دفعه بعد بگو تو اولویت بندی زندگی ما تبدیل به احسنت کردن خونه و ماشین و سرمایه گذاری مهمتره تا پول دور ریختن بابت خرید وسایل دم دستی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش ناراحتیتو ب روز نمیدادی خب منم بودم میگفتم حسودی ت اون شرایط ت هم خدتو ایده آل جلوه میدادی و میگ ...

از نظر پس انداز ما از اونا خیلی بیشتر داریم ولی اونا فقط برای نشون دادن میخرن ولی ما نه

خراب نیست ولی جدیدم نیست مثلن تی ویم 32 اینچه 

پس بهش هیچ ربطی نداره. وقتی خراب نیست و دوست نداری عوض کنه به اون چه!

اتفاقا من کار شما رو تحسین میکنم که پس انداز میکنی. من خیلی کتاب‌های هوش مالی و اقتصادی میخونم.

به قول تی هارو اکر هر دلار (هزارتومنی) که پس انداز میکنی حکم یک دونه گندم رو داره که باهاش میشه هزاران گندم به دست آورد.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

سلام ، شما زندگی خودت رو بکن به حرف این دسته از آدم ها فقط بخند ، چون اینها محدوده دید شون در همین حد هست . به جای اینکه درون شون رو زیبا کنند با مطالعه ، با معنویت ، بیرون شون رو زیبا میکنند تا خود شون رو راضی نگه دارن . برای همین دوست دارند از طرف دیگران تایید بشن . 

درسته ولی ارامش من از بین رفته

آرامش درون شما دست خودت هست ، نباید اجازه بدیم که هر کسی در بیرون از ما بتونه آرامش درون ما رو بهم بریزه . موضوع اینجا است که اینطور آدم ها از طریق درگیر کردن ذهن ما ، می‌توانند درون ما رو بهم بریزند . دقت کنید  حرف ها و رفتارشمرتب در ذهنت تکرار شده و باعث شده بهم بریزیم ، این حالت دست کمی از تجاوز نداره ! چرا من باید اجازه بدم ذهن من رو گفتار و رفتار یک شخص کم ارزش از نظر اخلاقی درگیر کنه . با خواندن کتاب یا گوش کردن به موسیقی های سطح بالا ، تمرین تنفسی ، نرمش و ورزش ، یوگا ، دعا کردن ذهن خودت رو پر کن . 

آرامش درون شما دست خودت هست ، نباید اجازه بدیم که هر کسی در بیرون از ما بتونه آرامش درون ما رو بهم ب ...

ممنون واقعا شما درست میگین هیچ چیز ارزش اینو نداره که آرامشمون  رو بهم بزنه