2821
2789
عنوان

کمکم کنید 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واه چرا اینجوری میکنی  یه پریوده دیگ😐😂

برا بعضیا شدیده و خون میزنه بیرون.

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
منم یه بار تو این شرایط بودم.گفتم نمیام مامانم گفت نمیشه😐.یه مجلسی بود تو روستا از صبح تاشب.با کل ف ...

اره اینم روستا هست .

وای من اینجا چجوری بشینم 😭😢

من که پسرم میترسم شما چجوری رفتین

نرفتم😂😂فک کن.آخر حیاط خونه شون بود.تااااریکی مطلق

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
من خودمم اینجوریم ولی خب دیگ این همه ام استرس داشتن بدترش میکنه دیگ:///

دیگ ترس از بی آبرویی آدمو به این روز در میاره.😓

چن سالته؟ مامانت میزاره بین اون همه پسر بری؟🤚🏻😂😐

مامانم بزاره خودم نمیرم 

بر عکس خودم دختر داییم اصلا خجالتی نیست تو جمع همه پسر ها گفت من پ ر ی د م همه خندیدند ولی من مردم از خجالت 

اره اینم روستا هست . وای من اینجا چجوری بشینم 😭😢

فقط زیاد فعالیت نکن

مامانم بزاره خودم نمیرم  بر عکس خودم دختر داییم اصلا خجالتی نیست تو جمع همه پسر ها گفت من پ ر ...

حالا دقیقن منم اینجوریم که یکی یه همچین چیزی بگه یا یه نفرو مسخره کنن من بجای طرف خجالت میکشم ناراحت میشم رومو برمیگردونم:////

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792