2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست
مامانم بزاره خودم نمیرم  بر عکس خودم دختر داییم اصلا خجالتی نیست تو جمع همه پسر ها گفت من پ ر ...

😮چه دختر عجیبیه

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ظرف ها رو که حتما میدازن گردن من 😔 باید خواهرم رو هم نگه دارم ولی خوبه نمیخواد بغل کنم 

آخی عزیزم چه شرایط سختیه😓.ای بابا

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
خیلی من خودم به بابام نمیگم فقط مامانم اونم خودش میفهممه 

منم روم نمیشه ب کسی بگم

نرفتم😂😂فک کن.آخر حیاط خونه شون بود.تااااریکی مطلق

من خونه عزیزم که میرفتیم دستشوییشون تو حیاط بود من هم بچه بودم شبا وقتی دستشوییم میگرفت قشنگ حاضر بودم بمیرم ولی دستشویی نرم

من خونه عزیزم که میرفتیم دستشوییشون تو حیاط بود من هم بچه بودم شبا وقتی دستشوییم میگرفت قشنگ حاضر بو ...

خونه مادربزرگ منم اینجوری بود.تا میرفتم و میومدم از ترس سکته میکردم.البته در و لامپ داشت😂

خونه مادربزرگ منم اینجوری بود.تا میرفتم و میومدم از ترس سکته میکردم.البته در و لامپ داشت😂

نه خونه مادر بزرگم خوب بود عزیزم ،منظورم مادر مادربزرگمه بعد حالا همه ی اینا یه طرف اون سوسک و مارمولک و... نگرانی اصلی اینا بود

نه خونه مادر بزرگم خوب بود عزیزم ،منظورم مادر مادربزرگمه بعد حالا همه ی اینا یه طرف اون سوسک و مارمو ...

آهان.از سوسک میترسم ولی مارمولک ن