2777
2789
عنوان

صلوات ۱۲۴۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 130 پست
میشه دلیل اضطرابتون رو بپرسم البته اگه دوست داشتین بگین،

ژنتیکیه از بچگی اینطوری بودم ،ولی با سلام و صلوات زندگی میکردم، بعدش یه سری مسائل پیش اومد مجبور اضطرابم زیاد شد در حدی ک به روانپزشک مراجعه کنم برای درمان 

خدایا خودت بساز، تو بسازی قشنگتره 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر مشکلات با گفتگو حل میشه .ریشه خیلی از بیماری ها فکری و روانیه وقتی که ریشه یابی کردی و درباره اون موضوع یا مشکل حرف زده بشه راه حل خودشو نشون میده

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
ناراحتی اعصاب داری نماز شب بخون عالیه

یبار خانمی ک اعتقادی نداشت به صلوات تو اینستاگرام گفت برای یه مشکلی ۱۲۴ هزار صلوات نذر کردیم همه فرستادن ، تعجب کرده بود ک با اینکار مشکل اون خانوم حل شد .. منم وسوسه شدم اومدم ببینم کاربرا همکاری میکنن 😂

اجی یه پیشنهاد بدم؟

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
اکثر مشکلات با گفتگو حل میشه .ریشه خیلی از بیماری ها فکری و روانیه وقتی که ریشه یابی کردی و درباره ا ...

با خانواده م خیلی صحبت کردم، انگار چیزی تو گلوم بود داشت خفه م میکرد ولی بعد صحبت کردن سبک شدم ولی تاثیرش رو روی گوارشم گذاشته و همچین ک قرصو کم میکنم دوباره تهوع و مشکلات می یان سراغم .. گیر کردم 

چه پیشنهادی ؟ 

میخوام تجربه خودمو بهتون بگم شاید بکارتون اومد

اگه امکان داره یه کاغذبا یه خودکار اماده کنید .کلا دو دقیقه وقتتون رو نمیگیره