2777
2789
عنوان

صلوات ۱۲۴۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 130 پست
شما پیش روانشناسم رفتین ؟ 

مساله ی من چیزی دیگه بود که یه شاخه ش برمیگرده به استرس اضطراب

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

حضرت محمد صلی الله علیه و آله :

لَيْسَ شَيْ‏ءٌ أَسْرَعَ إِجَابَةً مِنْ دَعْوَةِ غَائِبٍ لِغَائِب‏

هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.

کافی(ط-الاسلامیه) ج 2 ، ص 510 ، ح 7 - بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 90، ص 359 ، ح 17

به عشق امام حسن ع۱۱۸ صلوات

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضرت محمد صلی الله علیه و آله : لَيْسَ شَيْ‏ءٌ أَسْرَعَ إِجَابَةً مِنْ دَعْوَةِ غَائِبٍ لِغَائِب‏ ...

خیلی ممنونم 🙏🙏

خدایا خودت بساز، تو بسازی قشنگتره 🌸

سلام اومدم زیارت شاه عبدالعظیم حسنی ع براتون دعا کردم انشاءالله حاجت روا بشین و به مراد دلتون به رسین 

سلام اومدم زیارت شاه عبدالعظیم حسنی ع براتون دعا کردم انشاءالله حاجت روا بشین و به مراد دلتون به رسی ...

خیلی ممنونم انشالله حاجت روا بشید 

سلام ۱۱۸ صلوات به عشق امام حسن ع

من از این نذر حاجت گرفتم. راستش برای یه مشکلی چند تا نذر کردم واین ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات رو هم نذر کردم. ...

خداروشکر ک حاجت گرفتید. ممنونم ک گفتید 💖