2777
2789
عنوان

گلو درد امونمو بریده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 33 پست

منم از پریروز درد میکنه الان خیلی بهترم دمنوش آویشن، دمنوش هل، چای و عسل و ابلیمو و... کلا خیلی دمنوش خوردم البته قرصم خوردم دیروزم تب داشتم سرم و بدنم درد میکرد استامینوفن خوردم خیلی بد بود الان خدارو شکر بهترم فقط سرم درد میکنه

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجی گلم من تابستونی کرونا گرفتم . کرونا مشخصه اصلیش اینه که بو وطعم غذا ها رو اصلا متوجه نمیشی . ولی اگه. سریع اقدام به بهیودی کنی تا حدودی قابل برگشته .  دو هفته پیش منم سرما خوردم گلو درد داشتم با سرفه. دکتر رفتم گفت آنفلونزاس . جتی گفتم امیکرون نیس؟ دکتر گفت نه آنفلونزاس .  ببین ا میکرون شاخصه اصلیش ابریزش از بینی هست .  ببسن برای گلودرد بابونه حتما دم کن بخور. .مایعات گرم فقط بخور ( میدونم خوردن واشانیدن سخته ولی اینارو که بخوری سریع خوب میشی ابجی گلم) اگه میتونی الان که گلودردت ببشتر شده حتما برو دکتر . که الان آنتی بیوتیک بده بهت .  منم انتی بیوتیک خوردم ومایعات گرم . بازم تاکید میکنم بابونه خیلی خوبه. اگه میتونی از داروخانه روتارین هم بگیر بخچری خیلی خوبه.  روتارین تقریبا مثل چهارتخم موجود درعطاری هاست ولی خب به نظرم بهتره  وخوشمزه تره . منم برات دعا میکنم زودی خوب بشی ابجی گلم .ببین ابجی جونم اگه احساس کردی کروناس بلافاصله کندور بخور حتما که خدای نکرده به ریه ات نزنه . میدونی چجوری بخوری؟

ن فقط میسوزه و درد میکنه نمیتونم حرف بزنم یا اب دهنمو قورت بدم در این حد درد میکنه

آب نمک قرقره کن.

عسل تو آب ولرم حل با چند قطره آبلینو بخور

تو لیوان شیر که جوشه یه زرده تخم مرغ بنداز و فوری خوب همش بزن که زرده تخم مرغ تا نبسته، حل بشه تو شیر.یکم شکرهم بهش اضافه کن و بخور ،البته بعداز مخلوط کردنشون یکم صبر کن دماش بیاد پایین که نسوزی😉

آب نمک قرقره کن. عسل تو آب ولرم حل با چند قطره آبلینو بخور تو لیوان شیر که جوشه یه زرده تخم مرغ بن ...

اه اه اه حالم بهم خورد تورو خدا نگو تخم مرغ وشیررررر  🎈😝😝😝😝😝😝😝😝

عسل که ضرر نداره عزیزم. آبلیمو نریز توش😊(هرچند مقدار آبلیموش زیاد نیست تو یه لیوان آب دو سه قطره ک ...

اها ممنون اخ من ابلیمو وعسلو با آب جوش قاطی میکنم میخورم برای گلو دردم میگم یوقت ضرر نداشته باشه باردارم

آب نمک قرقره کن. عسل تو آب ولرم حل با چند قطره آبلینو بخور تو لیوان شیر که جوشه یه زرده تخم مرغ بن ...

چشم ممنون از راهنماییتون🙏❤

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ابجی گلم من تابستونی کرونا گرفتم . کرونا مشخصه اصلیش اینه که بو وطعم غذا ها رو اصلا متوجه نمیشی . ول ...

از صبح دوتا لیوان روتارین خوردم دیگه دارم اوق میزنم😑😑😑😑

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷