2777
2789
عنوان

گلو درد امونمو بریده حالم بده

713 بازدید | 33 پست

سه روزه حالم خیلی بده صدام اصلا در نمیاد گلوم بشدت درد میکنه و میسوزه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اگر باردار نيستي ، دمنوش اويشن بخور خوبه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

خلط هم میده؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیکرونه،  برو دکتر

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

برو دکتر بهت آنتی بیوتیک بده حتما عفونت داری

رفتم عزیزم سه روزه دارم دارو میخورم خوب نشدم اصلا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

کرونا؟ ماهم چند روزه درگیریم

ن فکرنکنم اخه فقط گلو درد دارم ن بدن درد ن چیزی هرچی هست تو این گلو لعنتی

خلط هم میده؟

ن فقط میسوزه و درد میکنه نمیتونم حرف بزنم یا اب دهنمو قورت بدم در این حد درد میکنه

ن فکرنکنم اخه فقط گلو درد دارم ن بدن درد ن چیزی هرچی هست تو این گلو لعنتی

همونه شک نکن... هرکسی یه جور نشون میده .. اول از گلو شروع میشه

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
برو پیلی سیرین بزن خب  چرا نشستی

انقد بد شده دیشب شوهرم رفته اموکسی کلاو بگیره ندادن بدون نسخه

ن فقط میسوزه و درد میکنه نمیتونم حرف بزنم یا اب دهنمو قورت بدم در این حد درد میکنه

لیموترش بخور.احتمالا توام گرفتی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
همونه شک نکن... هرکسی یه جور نشون میده .. اول از گلو شروع میشه

بچه کوچیک دارم خدانکنه