2777
2789

نیمه مجلسی چه طوره؟ 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جا مبریم، از سرسبز تا هفت تیر. تا بازار. برلن. حتی جمهوری ... 

چند تا گالری و بوتیک هم تو امیر آباد و گیشا.

گاهی وقتا هم تفریحی میرسم بالا بالاها حسر ت میخوریم برمیگردیم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
یعنی نه خیلی مجلسی باشه نه اسپورت😆😆 برا عید میخوام 

اها😅هفت تیر خوبه مانتو زیاده تو پاساژهام خوبه قیمتشاون هم مناسبه به نسبت

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
همه جا مبریم، از سرسبز تا هفت تیر. تا بازار. برلن. حتی جمهوری ...  چند تا گالری و بوتیک هم تو ...

والا من بودجه ام به گیشا و ... نمیرسه

این وسط مسطا یه جایی معرفی کنین برم😁

عزیزم فروشگاه ایرانیان امامزاده حسن همه نوع مانتو داره همه نوع که تو بازاره خیلی تنوع داره ولی خب قیمتاش یکم بالاست ولی بری توش دست خالی بیرون نمیای 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
یه بار رفتم خیلی گرون بود ولی آف زمستانی های خوبی زده بود

کلا همه جا گرون شده من که جرات نمیکنم برم قیمتا نجومیه

والا من بودجه ام به گیشا و ... نمیرسه این وسط مسطا یه جایی معرفی کنین برم😁

آره بابا، گیشا گرونه. ولی لامصبا چیزای قشنگی دارند دوسه باری دلمو زدم به دریا و خرید کردم.

همون هفت تیر برو...

برلن هم برو، تو پاساژهای مجلسی فروشی بعضی وقتا مانتوهای خیلی شیکی پیدا میشه. قیمتش هم خوبه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
آره تنها چاره اینه که خیاطی یاد بگیریم😅

به نظرم یه خیاط ماهر که آموزش میده پیدا کن، برو پیشش فقط مانتو یاد بگیر.

تک آموزش. اینطوری خیلی خوبه.