2777
2789
عنوان

عروسی

227 بازدید | 30 پست

بچه ها نزدیکای عروسیتون شماهم مثل من کارا طبق میلتون نبود..؟؟

قرار نبود به این زودی جهاز برون باشه ومراسم باشه ولی شد. حالا من یه جورایی استرس گرفتم..سردرگمم..همه چی آماده است اما بااینکه نزدیک یکسال توعقد ونامزدی بودیم..حس میکنم آمادگی ندارم..شماهم نزدیکای سرخانه وزندگی رفتنتون مثل من بودین؟؟؟

به خاطر شرایط کرونا یه مراسم‌مختصر میگیرم بعدش میرم ماه عسل البته یه عقد مفصل هم داشتم..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من 5 روز مونده بود به عروسی وسایلمو نچنیده بودم هنوز لباسشویی هم با یخچال شوهرم نخریده بود

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
من 5 روز مونده بود به عروسی وسایلمو نچنیده بودم هنوز لباسشویی هم با یخچال شوهرم نخریده بود

خوشبحالت..خانواده من خیلی فشار میارن واسترس وارد میکنن

واسه من همه چی عالی بود ...فقط... پای همسرم شکست😂عروسی افتاد عقب

من الان شوهرم سرماخورده شدیییید..

بااین حالش افتادیم‌دنبال کاراا..

خیلی استرسیم

خوشبحالت خیلی دوره خوبیه جهاز برون و چیدن خوشبخت بشی

زنده باشی عزیزم..

نمیدونم چرا خوشحال نیستم آخه برنامه افتاده جلو..

خانواده همسرم ازشهرستان دارن خریدایی که مربوط به پسر بود روبار میزنن میان..وخانواده منم میگن زوده بزارید چندروز دیگه..  ولی خانواده همسرم میگن نمیتونیم

مبارکت باشه عزیزم ریلکس باش از مراسم لذت ببر

آخه میدونی چیه مادرشوهرم کمی طرز فکرشون قدیمی نه اینکه بد  باشه ولی درمقابل مادر من که خیلی حساس وازگوچکترین موضوع ایراد میگیرن خیلی سردرگمم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز