2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه جوری؟؟

قرار بود مستاجرمون بلند شه ما بریم نشد منم داشتم جهیزیه میخریدم مامانمم اثباب کشی داشت من مجبور شدم از هرکی هرچی خریدم بذارم تو ازه و نبارش بمونه تا شرایط اوکی شه نزدیک محرم و صفر بود قرار بود قبلش بگیریم مستاجر خونه پیدا نکرد مامانم جا به جا شد از اونحایی که لوازم سنگینامو خریده بودم هی زنگ میزدنن جنساتو ببر اینجا خراب میشه میشکنه و فلانه منم مجبور شدم خونه بگیرم برم وسایلمو  بچینم تا مستاجر بلند شه  اون بلند نشد خورد به محرم و من درمونده موندم دیگه رفتیم عروسی و انداختیم فردای صفر و تا اون زمان باهم زندگی کردیم 

قرار بود مستاجرمون بلند شه ما بریم نشد منم داشتم جهیزیه میخریدم مامانمم اثباب کشی داشت من مجبور شدم ...

خوشبخت باشی عزیزم❤❤

من به خاطر شرایط کردنا عروسی نمیگیرم ویه مراسم مختصر ولی لباس عروس وآتلیه  رودارم.ولی عقدم توتالار بود مثل عروسی فقط لباس عروس نپوشیده بودم..

خوشبخت باشی عزیزم❤❤ من به خاطر شرایط کردنا عروسی نمیگیرم ویه مراسم مختصر ولی لباس عروس وآتلیه   ...

توام خوشبخت و عاقبت بخیر بشی کلا استرس نداشته باش هرچی بخواد بشه میشه چه حرص بخوری چه نخوری فقط خوبی شما نسبت به من و امسال من که سنشون بیشتر بوده اینکه دوران نامزدی براشون انقدر شیرینه بعدشم توقع دارن شیرین باشه ولی ما که سنمون بیشتر بوده خیلی چیزی برامون جذاب نبوده نه قبل عروسی نه بعدش چون همش دنبال منطق همه چی بودیمو هستیم عشقولانه نداشتیم😂منو دوستام که اینجوریم

وا چرا با شوهرت دوس بودی یا نه

نه ازطریق یه واسطه آشناشدیم.

هردو هم مذهبی..

با اطلاع قبلی خانواده ها با بودن خود واسطه توپاک قرار گذاشتیم وصحبت کردیم البته تنهایی بعدش هم کلی تحقیق واجازه دادیم برای خواستگاری..سه ماه نامزد بودیم.۸ماه هم عقد

توام خوشبخت و عاقبت بخیر بشی کلا استرس نداشته باش هرچی بخواد بشه میشه چه حرص بخوری چه نخوری فقط خوبی ...

ای جانم ازحرفای نازت..خوشبخت باشی عزیزم❤❤❤❤❤❤

نه ازطریق یه واسطه آشناشدیم. هردو هم مذهبی.. با اطلاع قبلی خانواده ها با بودن خود واسطه توپاک قرار ...

اهان پس ، ترس به دلت راه نده اولش همینه طبیعیه

راستی یادم نبود بگم مبارکه جهازبرونو عروسیت انشالله خوشبخت بشید گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز