2777
2789
عنوان

جواب خواهر شوهرم در مورد جنسیت

362 بازدید | 27 پست

من دوتا پسر دارم

یسره میشینه میگه حیف دختر نداری

کاش دختر داشتی دختر خوبه

تو نیاوردی و... 

انگار دست من بود بشن دختر

من خودم عاشق دخترم ولی لعنتی تو چرا دروغ میگی

خودش ی دختر پسر داره همه فامیلای شوهرش پسره رو دوست دارن و تبعیض  اشتباه

بعد خواهرش 30جور رژیم گرفت بچش پسر شه نشد

الانم میگه دختر خوبه

بر منکرش لعنت

هرچی طعنه شنیدن از پسر نیاوردن سرمن خالی کردن

چی جوابشون بدم؟ 

یسره هم میگن پسرا ولن

خرابن

معتادن و.. 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

بگو باید داداشتون بکاره ک منم برداشت کنم برین یقه داداشتونو بگیرین

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شاید واقعا برای اذیت شما نگفته... بهرحال زیر سبیلی رد کن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
حالا شاید واقعا برای اذیت شما نگفته... بهرحال زیر سبیلی رد کن

ن میدونم از قصد میگن

عادتشونه

یواش یواش ازم میگیرن هرچی دارم

بار اولشون نیست

خیلی محکم و استوار پیش میرن 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

غلط کردن

ینی چی پسرا ولن

یبار دیگه اینجوری گفت بگو اره خب تو فامیل شما تربیت نمیکنن پسراشون معتاد میشن پسرای من رو یه مادر دلسوز بزرگ میکنه نه اونا

سعی کن باهاشون زیاد حرف نزنی رفت و آمد اینا

اونوقت اگه دوتا دختر داشتی بهت میگفتن پسر خوبه و تو پسردار نمیشی. بیخیال

اوه ببین چی می پرداختن

دلم میخواد جواب محکم بدم بهش گه بخوره نگه

یبارم گفتم دست من ک نبود 

ن میدونم از قصد میگن عادتشونه یواش یواش ازم میگیرن هرچی دارم بار اولشون نیست خیلی محکم و استوار ...

هیچ کس نمیتونه چیزی از تو بگیره اینو عمیقا باور کن... و هیچ برخوردی نکن... حرف مردم باااااد هواااااااست مگر کقتی واقعا از دوی خیرخواهی بخوان نصیحتت کنن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بگو خوشحالم دوتا بچه ی سالم  دارم..یا اگه میخای مثل خودش بحرفی بگو مردم دارن چه کارا که نمیکنن تا بچه شون پسر شه منو خدا دوس داشته

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...