2789
عنوان

دعوت نکردن

218 بازدید | 18 پست

خانوما من یه سالو نیمه تو عقدم هر پنجشنبه خواهرای شوهرم میرن اونجا پدرشوهرم جاریمو کع طبقه بالا هس رو دعوت میکنه منو اصلا چطو به شوهرم بگم که بدون دعوت نمیتونم بیام 

شاید به شوهرت میگن ؟

مگه میشه اونو بگن تو رو نگن؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزار رفتی خونه خودت الان دیگه نمیتونی چیزی بگی باید از اول میگفتی

چرا نتونه؟ 

من عقد بودم رک میگفتم فلانی دعوت نکرده نمیام 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عزیزم شوهرت باید کاری می‌کرد 

شما هیچ کاری نکن، بدون دعوت هم هیچ جا نرو 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

یعنی پدرشوهر مادر شوهرت شخصا زنگ میزنن به دخترا و عروسشون میگن نهار و شام برن ؟ یا بچه ها میرن دورهمی شما چون عقدی توقع دعوت و زنگ داری ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
به جاری هام زنگ میزنن میگن

احتمالا چون شما عقدی میگن شاید برای رفت و امد محدودیت داشته باشی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا نتونه؟  من عقد بودم رک میگفتم فلانی دعوت نکرده نمیام

من اخه اینطوری متوجه شدم که گویا این خانم تا الان بی دعوت رفتن خوب یهو نمیشه که از این به بعد بگه دعوتم کنین باید از اون اول بدون دعوت اصلا نمیرفتن تا اینطوری برای خانواده همسرشون جا بیوفته