2777
2789
عنوان

همراهی عروس

434 بازدید | 16 پست

سلام آرایشگری که عروس درست میکنه چقدر وقت میزاره همراهی و درست کنه یا کار رو میده به شاگرداش؟ همراهی میخام بدونم برم با خواهرم یا برم یه جا که قشنگ وقت بزاره یرام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به عنوان همراه بری هزینش خیییلی زیاد میشه ولی خوبیش اینه همزمان با عروس آماده ای عروسم که صبح زود میره آرایشگاه

جای دیگه کجارو میخوای پیدا کنی صبح زود بیان درستت کنن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
به عنوان همراه بری هزینش خیییلی زیاد میشه ولی خوبیش اینه همزمان با عروس آماده ای عروسم که صبح زود می ...

صبح اماده بشی به چه درد میخوره تا شب همینطوری مثل عروسک باید صاف راه بری موهات خراب نشه

من به عنوان همراهی رفتم خیلی خوب بود 

چون معمولا عروس و جای خوب میبرن 

و صاحب ارایشگاه روی کار شاگرداش حساسه چون اعتبار ارایشگاه خراب نشه 

اگه میخوای جای دیگه بری جای الکی پلکی نرو که پشیمون میشی

صبح اماده بشی به چه درد میخوره تا شب همینطوری مثل عروسک باید صاف راه بری موهات خراب نشه

معمولا همراه عروس میرن باغ آخه که کمکش کنن یا مثلا ساقدوشن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

چه اصراریه بری ارایشگاه عروس 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
ساقدوش باشه باز یه چیزی ولی من اصلا دلم نمیخواست هیچ همراهی داشته باشم چون اصلا کمک نیاز نیست

وقتی همراه میخواد بره یعنی خود عروس مشکلی نداره دیگه

آدم همراه هرکسی نمیره که