2777
2789

سلام بچه ها

روزتون بخیر

من با خواستگارم دوبار بیرون رفتیم. همدیگه رو هم پسندیده بودیم و ایشون به واسطه گفته بود خیلی از من خوشش اومده. توی برخورداش هم غیرمستقیم نشون میداد خیلی تمایل به ارتباط داره

این هفته که بیرون رفتیم توی حرفاش گفت پدربزرگم خیلی سنش بالاست و حدود ۸۰ سالشه و سرطان روده گرفته این هفته عمل داره مام خیلی نگرانیم چون بیمارستان گفته بخاطر کهولت سن ممکنه بیهوشی خطرناک باشه و سه نفر باید امضا بدن که بیمارستان تعهدی نداره درصورت اینکه بعد عمل بهوش نیمد و…

خلاصه اینو که گفت من با خودم گفتم یادم باشه وسط هفته بهش پیام بدم حال پدربزرگشو بپرسم

ما جمعه با هم بیرون بودیم و وبعدش خدافظی کردیم و من برگشتم خونه و پیام داد ببینه رسیدم یا نه و بعدشم شماره واتساپم رو گرفت که من دادم ولی گفتم خیلی توی واتساپ فعال نیستم و… (اسکرین شاتش رو میدم بهتون)

حالا ازون روز تا حالا هیچ خبری ازش نشده در حالیکه مطمینم کنار نکشیده ولی خب نمیدونم چه اتفاقی افتاده شاید پدربزرگش حالش خوب نیست و….ما قرارمون همیشه جمعه ها بود و اوایل هفته هم تنظیم میکردیم اما الان ازون روز تا حالا پیامی نداده

درسته بهش پیام بدم حال پدربزرگش رو بپرسم یا هیچکاری نکنم؟

میدونم امکان نداره کنار کشیده باشه چون اگه اینطور بود صد در صد به واسطه که اشنای نزدیک ماست و دوست خونوادگی اونا میگفت نمیخوام ادلمه بدم

اسکرین شاته اخرین حرفامونم میزارم

به نظرتون لازمه امروز پیام بدم حال پذربزرگش رو بپرسم یا اینکه چون از اول هفته تا الان ارتباطی نداشتیم منم هیچی نگم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام بده و جویای احوال پدربزرگش بشو

شاید اون منتظر شماست ببینه میپرسی یا نه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

از واسطه بپرس شاید پدربزرگش ی چیزیش شده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به اون قسمت که میگه خیلی به من خوش گذشت خیلیییی خندیدممممم😂😂😂😂😂😂😂😂

یاد این متن افتادم: میگه من وقتی میخوام سر صحبت رو با کراشم باز کنم: یه سوال؟ بابا مامانت از خودت بزرگترن؟😂😂😂😂

الهم عجل لولیک الفرج💚