سلام بچه ها
روزتون بخیر
من با خواستگارم دوبار بیرون رفتیم. همدیگه رو هم پسندیده بودیم و ایشون به واسطه گفته بود خیلی از من خوشش اومده. توی برخورداش هم غیرمستقیم نشون میداد خیلی تمایل به ارتباط داره
این هفته که بیرون رفتیم توی حرفاش گفت پدربزرگم خیلی سنش بالاست و حدود ۸۰ سالشه و سرطان روده گرفته این هفته عمل داره مام خیلی نگرانیم چون بیمارستان گفته بخاطر کهولت سن ممکنه بیهوشی خطرناک باشه و سه نفر باید امضا بدن که بیمارستان تعهدی نداره درصورت اینکه بعد عمل بهوش نیمد و…
خلاصه اینو که گفت من با خودم گفتم یادم باشه وسط هفته بهش پیام بدم حال پدربزرگشو بپرسم
ما جمعه با هم بیرون بودیم و وبعدش خدافظی کردیم و من برگشتم خونه و پیام داد ببینه رسیدم یا نه و بعدشم شماره واتساپم رو گرفت که من دادم ولی گفتم خیلی توی واتساپ فعال نیستم و… (اسکرین شاتش رو میدم بهتون)
حالا ازون روز تا حالا هیچ خبری ازش نشده در حالیکه مطمینم کنار نکشیده ولی خب نمیدونم چه اتفاقی افتاده شاید پدربزرگش حالش خوب نیست و….ما قرارمون همیشه جمعه ها بود و اوایل هفته هم تنظیم میکردیم اما الان ازون روز تا حالا پیامی نداده
درسته بهش پیام بدم حال پدربزرگش رو بپرسم یا هیچکاری نکنم؟
میدونم امکان نداره کنار کشیده باشه چون اگه اینطور بود صد در صد به واسطه که اشنای نزدیک ماست و دوست خونوادگی اونا میگفت نمیخوام ادلمه بدم
اسکرین شاته اخرین حرفامونم میزارم
به نظرتون لازمه امروز پیام بدم حال پذربزرگش رو بپرسم یا اینکه چون از اول هفته تا الان ارتباطی نداشتیم منم هیچی نگم؟؟