2777
2789
نه نیستم میگم که وسط دورم رفتم سونودادم هیچی ندارم ۱۳ روز شد

میگم شاید توام از اونایی که آزمایشت دیر نشون میده ، برو پیش دکتر خودش می‌دونه چیکار کنه ، شاید خودش سونو بگیره اصلا ببینه بارداری ، یا شایدم هورمونات ریخته بهم ، به هرحال باید تکلیف روشن بشه یا بارداری یا هم اگه خدای ناکرده مشکل دیگه ای هست حل بشه ، من نگرانت شدم ، کاش لاقل همون سیزده روز پیش پریود میشی الان میشد دوره تخمک گذاریت، قشنگ اقدام میکردی 😞

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم شاید توام از اونایی که آزمایشت دیر نشون میده ، برو پیش دکتر خودش می‌دونه چیکار کنه ، شاید خودش ...

آره بخدا نمیدونم چیکارکنم دکترمم گفته پروژسترون بخور بدتر زیرشکمم سفت شده امروز شد ۱۴ روز خیلی گذشته دیگه

آره بخدا نمیدونم چیکارکنم دکترمم گفته پروژسترون بخور بدتر زیرشکمم سفت شده امروز شد ۱۴ روز خیلی گذشته ...

پروژسترون برا چی ؟ نکنه واسه همین هورمونات ریخته بهم ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
تازه شروع کردم گفت بخورم که پریود بشم😟

مگه پریود نمیشدی قبلش ؟

چرا میشدم سروقت این ماه اولین باره

اگه سروقت می‌شدی دکتر آخه برا چی هورمون داده بهت اینجوری ریختت بهم 😟 دکتر خوبیه ؟

اگه سروقت می‌شدی دکتر آخه برا چی هورمون داده بهت اینجوری ریختت بهم 😟 دکتر خوبیه ؟

اره فامیلاهمه میرن پیشش داده ک پری بیاد اخه گفت کیست و ... نداری شاید هورمونات بهم ریخته نمیاد 

اره فامیلاهمه میرن پیشش داده ک پری بیاد اخه گفت کیست و ... نداری شاید هورمونات بهم ریخته نمیاد 

اهان، تازه داده ، من فکر کردم میگی ماه پیش داده خوردی ، گفتم شاید واسه همین هورمونات ریخته بهم، سونو نگرفت ازت ؟ آخه کیست رو سونو نشون میده، باید سونو مینوشت خیالت راحت بشه

اهان، تازه داده ، من فکر کردم میگی ماه پیش داده خوردی ، گفتم شاید واسه همین هورمونات ریخته بهم، سونو ...

چون سونوم تازه بود ننوشت ۲۰ روز پیشه میگه هرماهش خوب نیست هیچی نداشتم سالم بود

چون سونوم تازه بود ننوشت ۲۰ روز پیشه میگه هرماهش خوب نیست هیچی نداشتم سالم بود

خب میگم نکنه باردار بودی بیبی چک و آزمایش نشون ندادن ،برا همین گفتم سونو ، توکل به خدا انشاالله زودتر پریود بشی اگه باردار نیستی 

خب میگم نکنه باردار بودی بیبی چک و آزمایش نشون ندادن ،برا همین گفتم سونو ، توکل به خدا انشاالله زودت ...

من منتظر پریم دیگه از این تاخیر برامن بچه در نمیاد🤣

میگن سونوی واژینال نشون میده که منم میترسم برم دیگه خسته شدم ولش کردم به امان خدا یا نیست و پریود میشم یا نه ماه دیگه به دنیا میاد میفهمم بوده🤣