نه نیستم میگم که وسط دورم رفتم سونودادم هیچی ندارم ۱۳ روز شد
میگم شاید توام از اونایی که آزمایشت دیر نشون میده ، برو پیش دکتر خودش میدونه چیکار کنه ، شاید خودش سونو بگیره اصلا ببینه بارداری ، یا شایدم هورمونات ریخته بهم ، به هرحال باید تکلیف روشن بشه یا بارداری یا هم اگه خدای ناکرده مشکل دیگه ای هست حل بشه ، من نگرانت شدم ، کاش لاقل همون سیزده روز پیش پریود میشی الان میشد دوره تخمک گذاریت، قشنگ اقدام میکردی 😞
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اره فامیلاهمه میرن پیشش داده ک پری بیاد اخه گفت کیست و ... نداری شاید هورمونات بهم ریخته نمیاد
اهان، تازه داده ، من فکر کردم میگی ماه پیش داده خوردی ، گفتم شاید واسه همین هورمونات ریخته بهم، سونو نگرفت ازت ؟ آخه کیست رو سونو نشون میده، باید سونو مینوشت خیالت راحت بشه
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞