mahdieh50500 مدیر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 عنوان بی بی چک هاله دار مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 106 پست 1400/11/13 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 کسی هست؟بچه ها من یک ساعت زیر دلم سمت چپ به شدت دردگرفته و میسوزه😫😫😫
neda2779 عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 120 نه نشون نمیده میگن باید بابای ده روز تاخیر باشه مال من تازه شده ۷ روز من ۶ ماه اقدامم هرماهم کلی علا ... سلام گلم پس منی که ۱۱ ماهه منتظرم چی تنبلی داشتم تازه این ماه فولیکولام رشد کرده میشه برام دعا کنید
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 سلام گلم پس منی که ۱۱ ماهه منتظرم چی تنبلی داشتم تازه این ماه فولیکولام رشد کرده میشه برام دعا کنید الهی عزیزم واقعا میفهممت ان شاالله خدا به هممون ی فندوق کوچولو مرحمت کنه😔😔😔منم سردرگمم بی بی منفی میشه ۸ روزه پری نمیاد شکمم بادکرده اصلا ی وضعیه😫😫
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 ممنونم عزیزم باردار بودی خبربده عزیزم 😍 عزیزم این ماه منتفی شد . انشاالله ماه بعد 🙃 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
neda2779 عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 120 [QUOTE=225085119]الهی عزیزم واقعا میفهممت ان شاالله خدا به هممون ی فندوق کوچولو مرحمت کنه😔😔😔منم سردرگمم بی بی منفی ...[/QUOT هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه انشالله خیلی زود دلت شاد بشه عزیزم
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 عزیزم این ماه منتفی شد . انشاالله ماه بعد 🙃 الهی عزیزم اشکال نداره حتما حکمتی درش بوده حداقلش اینه تکلیفت روشنه من چی بگم هنوز بی بی منفیه پریودم نشدم😔😔😔
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 [QUOTE=225085119]الهی عزیزم واقعا میفهممت ان شاالله خدا به هممون ی فندوق کوچولو مرحمت کنه😔😔😔منم س ... ان شاالله عزیزم دل همه ی منتظرا رو خدا شاد کنه😍
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 الهی عزیزم اشکال نداره حتما حکمتی درش بوده حداقلش اینه تکلیفت روشنه من چی بگم هنوز بی بی منفیه پریود ... موعدت کی بوده ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 ۷ بهمن موعدم بوده هشت روز گذشته ، آزمایش نرفتی ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 هشت روز گذشته ، آزمایش نرفتی ؟ نه نرفتم اخه بی بی چکم منفیه میترسم برم نباشه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 نه نرفتم اخه بی بی چکم منفیه میترسم برم نباشه چندتا بی بی چک زدی ؟ هاله داشت که ، کی منفی شد؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 چندتا بی بی چک زدی ؟ هاله داشت که ، کی منفی شد؟ ی مدل دیگه گرفتم ویور کلا منفی شد اون اولیه هم ک حاله داشت اخه من ماه پیش رفتم سونوگرافی نه کیست داشتم نه تنبلی که شک کنم به کیست و ... ازطرفیم بی بی منفیه احتمال بارداری نمیدم موندم چیکارکنم دکارمم میگ صبرکن این ماه لتروزول و دوفاستون خوردم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22906 ی مدل دیگه گرفتم ویور کلا منفی شد اون اولیه هم ک حاله داشت اخه من ماه پیش رفتم سونوگرافی نه کیست داش ... چه صبری داری پاشو برو آزمایش ببینیم مثبته خیالمون راحت شه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahdieh50500 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 162 چه صبری داری پاشو برو آزمایش ببینیم مثبته خیالمون راحت شه 🤣🤣🤣 اخه میترسم نباشه بعد اطرافیانم سرکوفت بزنن که الکی تلقین میکنیو ...