2777
2789
نه نشون نمیده میگن باید بابای ده روز تاخیر باشه مال من تازه شده ۷ روز من ۶ ماه اقدامم هرماهم کلی علا ...

سلام گلم پس منی که ۱۱ ماهه منتظرم چی تنبلی داشتم تازه این ماه فولیکولام رشد کرده میشه برام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم پس منی که ۱۱ ماهه منتظرم چی تنبلی داشتم تازه این ماه فولیکولام رشد کرده میشه برام دعا کنید

الهی عزیزم واقعا میفهممت ان شاالله خدا به هممون ی فندوق کوچولو مرحمت کنه😔😔😔منم سردرگمم بی بی منفی میشه ۸ روزه پری نمیاد شکمم بادکرده اصلا ی وضعیه😫😫

ممنونم عزیزم باردار بودی خبربده عزیزم 😍

عزیزم این ماه منتفی شد . انشاالله ماه بعد 🙃

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

[QUOTE=225085119]الهی عزیزم واقعا میفهممت ان شاالله خدا به هممون ی فندوق کوچولو مرحمت کنه😔😔😔منم سردرگمم بی بی منفی ...[/QUOT هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه انشالله خیلی زود دلت شاد بشه عزیزم 

الهی عزیزم اشکال نداره حتما حکمتی درش بوده حداقلش اینه تکلیفت روشنه من چی بگم هنوز بی بی منفیه پریود ...

موعدت کی بوده ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
۷ بهمن موعدم بوده

هشت روز گذشته ، آزمایش نرفتی ؟

نه نرفتم اخه بی بی چکم منفیه میترسم برم نباشه 

چندتا بی بی چک زدی ؟ هاله داشت که ، کی منفی شد؟

چندتا بی بی چک زدی ؟ هاله داشت که ، کی منفی شد؟

ی مدل دیگه گرفتم ویور کلا منفی شد اون اولیه هم ک حاله داشت اخه من ماه پیش رفتم سونوگرافی نه کیست داشتم نه تنبلی که شک کنم به کیست و ... ازطرفیم بی بی منفیه احتمال بارداری نمیدم موندم چیکارکنم دکارمم میگ صبرکن این ماه لتروزول و دوفاستون خوردم

ی مدل دیگه گرفتم ویور کلا منفی شد اون اولیه هم ک حاله داشت اخه من ماه پیش رفتم سونوگرافی نه کیست داش ...

چه صبری داری پاشو برو آزمایش ببینیم مثبته خیالمون راحت شه