2821
2789
عنوان

من و دوستم

330 بازدید | 24 پست

بچه ها دوستم یه دوستی داره که ازش متنفرم نفرت دارم. اوایل ازش بد میگفت و میگفت تورو خیلی دوس دارم و اینا اما جدیدا که چون من زیادی باهاش قهر کردم همش پیشه اونه من یو اخلاقی دارم کلا مغرورم زیاد بهش محل نمیدم‌نه فقط به اون به همه حتی یک بار هم بهم گفت تو منو ول میکنی اول و آخر نمی دونم چیکار کنم میخوام اون دوستش و زنده به گور کنم به نظرتون چجوری با دوستم رفتار کنم ک جذبم بشه 

در ضمن سه تامون دختریم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دخترا همینه همینن ببین از من به تو نصیحت من خودمم یه دوست داشتم که نمیخواستم جز من با کسی صمیمی باشه آخر سر همون رید به همه ی باورام دلبسته ی هیچکس نباش درکت میکنم ارزش خودتو حفظ کن خودتو عشقه بذار اونا بیان سراغت خودتو کوچیک نکن دوست عزیز🖤

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

چرا انقد خشم کینه نسبت به دوست دوستت داری

سه تایی با هم خوش باشین😐

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻
دخترا همینه همینن ببین از من به تو نصیحت من خودمم یه دوست داشتم که نمیخواستم جز من با کسی صمیمی باشه ...

آخه الان از پیامامون اسکرین برات بذارم گریت میگیره همیشه کوچکترین حرفی ک بهم میگفت نگران بود ناراحت بشم الان بهش میگم خوشم نمیادداز فلانی عین خیالش نیست

چرا انقد خشم کینه نسبت به دوست دوستت داری سه تایی با هم خوش باشین😐

دوستش خدایی ب من بی احترامی نکرده ولی ازین دخترای لوس و خرپول و  نازنازوی خوشم نمیاد ازش اتفاقا دوستم هم بهم گفت ولی راستش نمیدونم چجوری بهش نزدیک بشم خی

ب

آخه الان از پیامامون اسکرین برات بذارم گریت میگیره همیشه کوچکترین حرفی ک بهم میگفت نگران بود ناراحت ...

بابا مگه دوست پسرته یا نامزدت؟؟ کوتاه بیا😅😅😅😅

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
دوستش خدایی ب من بی احترامی نکرده ولی ازین دخترای لوس و خرپول و  نازنازوی خوشم نمیاد ازش اتفاقا ...

ی بار با هم برین بیرون 

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻
اوه اوه  اونم‌اومد دختره ی نازنازو

😂😂😂😂