2821
2789
عنوان

من و دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 24 پست
نمیتونم واقعا نمیدونم چی بگم میدونم حسم بهش غلطه ولی دست خودم نیست🤣🤣

خیلی شیطونی

قشنگ معلومه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه الان از پیامامون اسکرین برات بذارم گریت میگیره همیشه کوچکترین حرفی ک بهم میگفت نگران بود ناراحت ...

این کارا رو نکن برحسب تجربه ی شخصیم میگم بدجوری اذیت میشی رفاقت این دوره و زمونه معنایی نداره من خودم الان تنهام دوستی که براش میمردم همه چیزشو همه میدونستن الا من بعد ادعای رفاقت داشت حسود بود آخر سر از روی حسادت قضیه ی درس خوندنش برای کنکور رو به من نگف من ازش زرنگتر بودم حسود نبودم خوشبختی و موفقیتشو از خدا میخواستم اما تا بهش گفتم تو کنکورت موفق باشی گف نمیدونم کدوم خبرچینی بهت گفته الان معلم شده هرگز نمبخشمش همه چیزمو بهشون میگفتم اونا موذی بودن از هم میدونستن به من نمیگفتن 🖤رفاقت مرد فاتحه بخون براش

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
نمیتونم واقعا نمیدونم چی بگم میدونم حسم بهش غلطه ولی دست خودم نیست🤣🤣

مگه حس جنسی بهش داری که میگی غلطه؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان اینا رو فرستادی براش ؟نکن تو رو خدا چقدر خودتو کوچیک میکنی بدرک بذار بره بابا وابسته نباش بهش

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭