sahaaaa مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 958 عنوان حس ششم..................................................................................... | مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 193 پست . 1400/11/13 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23666 ن بابا کجاش کوچولوعه(خب تو قیلافش که خیلی ریز نقش و خیلی کوچیکتر میخوره)ولی ۱۷سال کوچیک نیست ها پس ینی منم بزرگ شدم😍😂
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 958 اره اولین باره .هیچ رفتاری نداشتم در مقابلش میگم فقط تو مراسمات مذهبی دیدمش.مثلا تو مراسم جشن تولد ح ... عا منظورم این بود خیلی بهش توجه نمیکردید؟میخوام ببینم عاشق شدن پسرای مذهبی چطورهطرف من ی پسر مذهبیه قبلن خیلی بهم توجه میکرد خیلی قایمکی نگاه میکرد 18 سالشهبنظرتون ممکنه از سر علاقه بوده باشه؟
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23666 نه دیگه تا همینجا کافیه شما هم لطفا بتمرگین سر جاتون بل بل زبونی هاتون گوشمون را کر کرد من جای دیگر ... زشته واقعا این طرز صحبت در شان یک دکتر نیست متاسفم براتون
yamahdi313m عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 174 عا منظورم این بود خیلی بهش توجه نمیکردید؟ میخوام ببینم عاشق شدن پسرای مذهبی چطوره طرف من ی پسر مذه ... خب اره زیادی نگاش میکنم.همش سعی میکنم جایی که هست و داره کار فرهنگیمیکنه منم اونجا باشم.اره اونم دوستتون داشته
یه_مشهدی عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 17864 زشته واقعا این طرز صحبت در شان یک دکتر نیست متاسفم براتون همینی که هستدلتانم بخواد اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23666 عا منظورم این بود خیلی بهش توجه نمیکردید؟ میخوام ببینم عاشق شدن پسرای مذهبی چطوره طرف من ی پسر مذه ... اره ولی شاید مثلا مانتوت پاره بوده یا شلوارتو برعکس پوشیده بودی همه چیو ب منزله عشق نگیرید دیگ
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23666 همینی که هست دلتانم بخواد بسیار زیبا🙂پس خودم شروع میکنم ب رهنمایی کردن😂
yamahdi313m عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 174 پس ینی منم بزرگ شدم😍😂 اره کی گفته کوچیک هستید نگاه کنید دخترا ۷سال زودتر از پسرا به بلوغ فکری میرسن واسه همین همه مشاورا و دین میگه ۷سال تفاوت سنی خیلی خوبیه.چون یه دختر ۱۷ساله اندازه یه پسر۲۴ساله میدونه اگه دختر و پسر همسن باشن دختره خیلی بیشتر از پسره میدونه و اصلا پسره درک نمیکنه .
یه_مشهدی عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 17864 بسیار زیبا🙂 پس خودم شروع میکنم ب رهنمایی کردن😂 فقط وسطش اشتباه نزنی😂 اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 958 خب اره زیادی نگاش میکنم.همش سعی میکنم جایی که هست و داره کار فرهنگیمیکنه منم اونجا باشم. اره اونم ... درستهولی دوسالی میشه ندیدمش فک کنم همش از سر بچگی بودهیا اگرم دوسم داشته الان دیگه فراموش کردهامیدوارم هر چه صلاحه براتون رقم بخوره
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23666 اره کی گفته کوچیک هستید نگاه کنید دخترا ۷سال زودتر از پسرا به بلوغ فکری میرسن واسه همین همه م ... من با یکی در ارتباط بودم و فقد یسال از من بزرگتر بود اینطور نبوداالبته ک منم همینیو ک شما میگید رو خیلی شنیدم
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 958 اره ولی شاید مثلا مانتوت پاره بوده یا شلوارتو برعکس پوشیده بودی همه چیو ب منزله عشق نگیرید دیگ نمیدونم شایدولی برخورد ما با هم ی بار که نبوده رفاقت خانوادگی داریم میشه گفت از بچگی با هم بزرگ شدیم 18 19 ساله دوست خانوادگیمونناین رفتارا و نگاهاشم از همون دوران راهنمایی بود تا 16 سالگیشممکنه همش از سر بچگی بوده باشه الانم دوساله ندیدمش
yamahdi313m عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 174 درسته ولی دوسالی میشه ندیدمش فک کنم همش از سر بچگی بوده یا اگرم دوسم داشته ... خب شاید اصلا روش نمیشد بهتون بگه.مثل من .من اگه تحقیقم درمورد این دختره کامل بشه من که اصلا نمیتونم برم باهاش حرف بزنم یا بگم خوشم امده ازتون اصلا و ابدا.یه نفرو باید واسط کنم شاید اونم خوشش امده ولی ترسیده پا پیش بزاره که شما جبهه بگیرید درمقابلش یا بگید هنوز بچه هستی......
sahaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 958 خب شاید اصلا روش نمیشد بهتون بگه. مثل من .من اگه تحقیقم درمورد این دختره کامل بشه من که اصلا نمیتون ... امیدوارم اینطور باشه ممنون