2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق یه دختری شدم دختره بچه طلاق هست همه میگن به مشگل میخوری اگه باهاش ازدواج کنی چون بچه طلاقه ب ...

برعکس شایدم چون سختی کشیده ،بیشتر قدر زندگیتو بدونه ،بنظر من بلوغ فکری و سن تو ازدواج مهمتراز مساله طلاق مامان باباشه ،اینو بگرد تو وجودش

اولین باره عاشق شدید؟میتونم بپرسم رفتارتون دربرابر اون دختر چطوره؟

اره اولین باره .هیچ رفتاری نداشتم در مقابلش میگم فقط تو مراسمات مذهبی دیدمش.مثلا تو مراسم جشن تولد حضرت زهرا که داشتیم مراسم رو اماده میکردیم این امد و تز میداد که اینجوری بشه بهتره صحنه...... میگم خیلی پرجنب جوش هست 

و همون شب تا ساعت یازده شب اونجا بود بعد خواست بره اسنب هم نبود دیگه مسول اونجا گفت میرسونیش گفتم باشه با یکی از دوستان باهم رفتیم رسوندیمش خونشون همین هیچ برخورده دیگه ای باهاش یا مقابلش نداشتم

بله عزیزم مهم معنویت کاره حتی اگه حقوقش اندک و اندازه چس مثقال باشه

بله مطمئنن همینطوره ولی کاش تا جایی ک میتونین تو این تاپیک صحبت کنین و مام استفاده کنیم بخاطر همین تگتون کردم چون واقعا حرف هایی ک تو اونیکی تاپیک میزدین مفید بود 

اسم 

ماه تولد

قد 

اخلاقیات 

هر کی درس بگه بهش اینو 🎁میدم

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻
بله مطمئنن همینطوره ولی کاش تا جایی ک میتونین تو این تاپیک صحبت کنین و مام استفاده کنیم بخاطر همین ت ...

نه دیگه تا همینجا کافیه شما هم لطفا بتمرگین سر جاتون بل بل زبونی هاتون گوشمون را کر کرد

من جای دیگری وقت سخنرانی دارم😂

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️