2777
2789

والا اخبار دیروزمیگفتن امیکرون احتمال ابتلای دوبار در یک ماه و داره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قرنطینه کنید لطفا .بله احتمالش هست بخصوص که بدنتون ضعیفه .

الان شوهر من در اثر بی احتیاطی دوستش که ماسک نزده گرفته و یه هفته قرنطینه هست و میخواد تا یه هفته دیگه هم باشه . 

لطفا ماسک بزن تا نگیرید و خواهرت بره داخل اتاق . کانل قرنطینه بشه .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

[QUOTE=224945158]قرنطینه کنید لطفا .بله احتمالش هست بخصوص که بدنتون ضعیفه . الان شوهر من در اثر بی احتیاطی دوستش که ...[/QUOTE

باشه عزیزم ممنون فقط چه چیزهای خیلییی خوبه بخوره چون باردار هم هستش😑

[QUOTE=224945158]قرنطینه کنید لطفا .بله احتمالش هست بخصوص که بدنتون ضعیفه . الان شوهر من در اثر بی ا ...

من هر روز یه مدل سوپ و آش درست میکنم براش.  گوشت ماهیچه یا مرغ آب‌پز یا جوجه کباب . حبوبات مثل نخود خیلی خوبه .سیرابی اگر براش ضرر نداره (تجربه خودمون بوده توی کرونا )هر کس خورده اشتهای برگشته و خوب شده .چون توی انواع دیگه کرونا طرف اشتها رو از دست می‌داد.  

آب میوه و خلاصه چیزای طبیعی .ویتامین سی .زینک اگر براش ضرر نداشته باشه . بخور آب جوش و آویشن . 

لیمو ترش تازه .. 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم