2777
2789
انشاالله ک جفتمون شنبه با مدرک محکمی خیالمونو راحت میکنیم😅 بارداری اولتونه؟؟

راستی مارک بی بی چکت چیه ؟

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
انشاءالله 😂😂😂😂😂 بله اولمه  اگ شنبه باردار بودی خبرم کن منم میگم

اره عزیزم حتما همینجا میگم

من این ماه دو تا فولی ۱۹ و ۲۳ داشتم دکترم بهم احتمال دو قلو شدن رو هم داده😅😅😅یه دختر هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم حتما همینجا میگم من این ماه دو تا فولی ۱۹ و ۲۳ داشتم دکترم بهم احتمال دو قلو شدن رو هم دا ...

ای جان دوقلو 😍😍 خدا دخترتو برات نگهداره انشاءالله یه دوقلوی شیطون و تپلم بهت بده 😍

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
ای جان دوقلو 😍😍 خدا دخترتو برات نگهداره انشاءالله یه دوقلوی شیطون و تپلم بهت بده 😍

انشالله ک خدا هم ب شما یه بچه ی صحیح و سلامت بده ک این از همه مهمتره

ممنون گلم خدا تو دلی شما رو هم واست نگه داره

انشالله ک خدا هم ب شما یه بچه ی صحیح و سلامت بده ک این از همه مهمتره ممنون گلم خدا تو دلی شما رو هم ...

ممنون گلم از دعای قشنگت برام دعا کن ازمایشم مثبت باشه 😊

این تجربه ی دوممه البته قشنگ با این دوران آشنایی دارم🤪😉....خیلی ممنون عزیزم 

عه جدی😁😁😁فکر کردم بچه اولته😄چقدر خوب دیگه حسابی سرت شلوغ میشه🥰

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عه جدی😁😁😁فکر کردم بچه اولته😄چقدر خوب دیگه حسابی سرت شلوغ میشه🥰

انشالله عزیزم.

شما اگه بچه داری ک خدا واست نگهداره اگه نداری هم ک ایشالا به زودی بهت بده

انشالله عزیزم. شما اگه بچه داری ک خدا واست نگهداره اگه نداری هم ک ایشالا به زودی بهت بده

مرسی گلم. یه پسر یک ساله شیطون و بیخواب دارم😁😁😂بخاطر همین گفتم با خواب خدافظی کن🤪

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤