2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم.قسمت همگی.من همینجوری هم بی خواب هستم دیگه چه شود😅😅😅

🥰😘😘 اون موقع دلت برای خواب تنگ میشه. بعدا میفهمی چی میگم😂😂 انشالله به سلامتی بغلش کنی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

🥰😘😘 اون موقع دلت برای خواب تنگ میشه. بعدا میفهمی چی میگم😂😂 انشالله به سلامتی بغلش کنی

این تجربه ی دوممه البته قشنگ با این دوران آشنایی دارم🤪😉....خیلی ممنون عزیزم 

مبارک باشه عزیزم منم امروز زدم بی بی همین جور حاله انداخت یه کوجولو کم رنگ تر اما دوربین گوشیم خرابه خوب نمیفته تو عکس منم باردارم ؟

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
مبارک باشه عزیزم منم امروز زدم بی بی همین جور حاله انداخت یه کوجولو کم رنگ تر اما دوربین گوشیم خرابه ...

ممنون گلم

هاله انداخته انشالله بارداری عزیزم من دو روز پیش بیبی زدم از امروز کمرنگتر بود

.مبارک باشه.موعدتون کی بوده؟؟ من موعدم امروزه.ایشالا شنبه میرم آزمایش خون ک خیالمم راحت بشه

ممنون گلم هاله انداخته انشالله بارداری عزیزم من دو روز پیش بیبی زدم از امروز کمرنگتر بود .مبارک با ...

من موعدم ۷ بهمن بود ۶ روز گذشته سه بار بی بی گذاشتم طی این ۶ روز همش حاله مثل شما افتاده یه کم کمتر منم شنبع میرم آزمایش تا خیالم راحت شه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
من موعدم ۷ بهمن بود ۶ روز گذشته سه بار بی بی گذاشتم طی این ۶ روز همش حاله مثل شما افتاده یه کم کمتر ...

انشاالله ک جفتمون شنبه با مدرک محکمی خیالمونو راحت میکنیم😅

بارداری اولتونه؟؟

انشاالله ک جفتمون شنبه با مدرک محکمی خیالمونو راحت میکنیم😅 بارداری اولتونه؟؟

انشاءالله 😂😂😂😂😂 بله اولمه 

اگ شنبه باردار بودی خبرم کن منم میگم