2777
2789
عنوان

خشکی روی پای کودک ۸ ماهه

1731 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شبتون بهیر من پسرم کل پاهاش به صورت دایره دایره خشکی زده بعضیاشون ترک خورده زخمم شده اما عمیق نیست بخدا خسته شدم از بس سر هر چیزی دکتر میبرمش فک نکنید مادر بیخیالیم منتهی فک نمیکردم جدی باشه یهو الان نصفه شبی به سرم زد نکنه بدن بچم کم آبه نکنه چیز خطرناکیا و من جدیش نگرفتم اخه پسرم تو طول روز اصلاااا آب نمیخوره خودمم میکشم آبو از دهنش تف میکنه بعد الان تقریبا ۴..۵ شبه نصفا شبا خیلی جیغ میزنه و گریه میکنه اصلا نمیدونم چشه بچم از اول نوزادیش اروم بود به نظرتون این خشکیا چیه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری پوستی داره که اسمش نمیدونم چی میگن ولی حتما ببر دکتر تا تمام بدنش پر نشده

من سر هرررر چیزی دکتر میبرم یعنی انقدر مطب میرم دیگه دکتره جلو پام دولا راست میشهخخخ

ولی این سری گفتم ولش کن مریضیا ریاده نبرمش چیزی نیست منتهی الان دل شوره دارم استرس گرفتم

اگزما سکه ایه فک کنم تاحالا چند بار زده دکتر بهش دارو حساسیت داده تا داروش قطع میشه دوباره بر میگرده منتهی همیشه رو صورتش میزد اونم دو سه تا الان کل پاهاش پر شده کلا اعصابم خورده فردا حتما ببرمش دکتر

یا پسوریازیس باشه یا اگزما یا خدایی نکرده بیماری بدتر دور از جون بچت ولی سریع ببر دکتر

اگزما سکه ایه البته فکر کنم چون مشابهشو چندبار رو صورتش زده و دکتر بهش شربت داده ...من از غذای خودمون بهش دادم دکتر تاکید داشت که نده اما پسرم به هیچ عنوان غذاهای خودشو نمیخورد تو طول روز گشنه میموند منم برنج له میکردم میدادم یه کوچولو آب خورشت اینجور شد اخه گفتم ۸ ماهشه چیزی نیست ولی ....

عزیزم پسر خواهر شوهر منم همین مشکل رو داره بیچاره یه سالشه تحت درمانه اونم یکسره دارو و پماد مصرف می‌کنه باید متخصص آلرژی ببری حتی پسر خالم اینجوری بود تا شش هفت سالگی اینجوری آن بعدش خوب میشن البته باید تحت نظر باشند تا اون موقع و دارو مصرف کنن

احتمال زیاد  اگزما هست اگزما داخل زمستون بخاطر نبود رطوبت بیشتره نگران نباشه اگزما همیطور یمدت خوب میشن بعد برمیگردن دکتر پماد نداد بهت؟ واینکه با آب ولرم حمامش  کن زیاد آب داغ نباشه.حمامش هم زیاد طول نده.خودت با قطره چکان آب بهش بده بخوره 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
عریزم بخاطر پوستش اذیته خوب حتما حتما ببرش دکتر  طفلی چه زجری کشیده  پوست بچه منم خشکه م ...

بخدا خسته شدم از بس میبرم دکتر دارو میده تا تموم میشا دوباره برمیگرده خب من درمان قطعی میخوام دکترا انگار یه جوری درمان میکنن که باز گذرمون بهشون حتما بیفته

مثلاً پسر خواهر شوهرم به هیچ عنوان لبنیات مصرف نمیکنه ممنوعه براش پسر خالم هم که اینجوری بود لبنیات نمیتونست مصرف کنه سریع الرژیش عود میکرد ولی خداروشکر شش سالش که تموم شد خوب شد