2777
2789
عنوان

خشکی روی پای کودک ۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 25 پست
تازه بچت هشت ماهشه خب معلومه دیگه همیشه برا بچه دکتر لازمه چون نمیتونه حرف بزنه دردشو بگه 

اخه من ماهی ۶..۷ بار میبرمش با یه سرفه سادش حتی دیگه صدا همرو دراوردم مثلا میخواستم بیخیال باشم بچرو به قول بقیه دکتری نکنم باز دلشوره دارم حتما فردا میبرمش پیش دکترش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی به غذا نداره 

میگم که صورتش چندبار تاحالا اینجوری شده دکتر گفته بخاطر ادویه غذا و لبنیات و گوشت گاوه اینا ممنوعه راستم میگفت تا ادویرو قطع مسکردم از رو پوستش محو محو میشد

عزیزم پسر خواهر شوهر منم همین مشکل رو داره بیچاره یه سالشه تحت درمانه اونم یکسره دارو و پماد مصرف می ...

دکتر گقته چون شیر منو میخوره خودم نباید گوشت گاو و لبنیات گاوی و ادویه جات بخورم

احتمال زیاد  اگزما هست اگزما داخل زمستون بخاطر نبود رطوبت بیشتره نگران نباشه اگزما همیطور یمدت ...

هم شربت میده هم پماد تا داروهاشو قطع میکم برمیگگرده همیشا رو صورتش بود الان کل پاهاش پر شدا نگرانشم....اب با سرنگ بهش میدم تف میکنه

بخدا خسته شدم از بس میبرم دکتر دارو میده تا تموم میشا دوباره برمیگرده خب من درمان قطعی میخوام دکترا ...

مشکل پوستی اکثرا همینن احتمالا بچت نوعی اگزما داره اما پیگیر باشه چون خارشش زحر اوره اونم که زبون بسته است طفلی

Silenc says a lot more than you think 🤍

لوسيون بتامتزون بگير از داروخانه . اون نواحي خشك پوست كه ميگي دايره دايره شده رو مرطوب كن . هر چند ساعت يه بار بايد با لوسيون پوست بدن رو در اون نواحي مرطوب كني . با كرم و پماد نبايد پوست رو مرطوب كني . فقط با لوسيون . چون لوسيون دقيقا مثل عرق طبيعي بدن عمل ميكنه . روز دوم سوزش و خارش وست متوقف ميشه و روز چهارم قرمزي پوست خوب ميشه . بعد از يك هفته هم پوست مثل روز اول صاف ميشه . اما اگر مرطوب سازي پوست رو متوقف كني دوباره پوست بدن خشك ميشه . اين عارضه دائمي نيست . ممكنه يه ماه اينجوري باشه . نهايتا دو ماه . اما دائمي نيست .